Hvordan Man Vælger Svømmebriller

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Svømmebriller
Hvordan Man Vælger Svømmebriller

Video: Hvordan Man Vælger Svømmebriller

Video: Primotec svømmebriller med styrke til børn 2022, November
Anonim

Svømning er en af ​​de mest populære sportsgrene, hvor der ikke er nogen begrænsninger for hverken køn eller alder. Det kan praktiseres når som helst på året både i naturlige reservoirer og i poolen. Men hvis du kan svømme i et naturligt reservoir uden specielle briller, så er det en obligatorisk egenskab for poolen, der beskytter øjnene mod kloreret vand.

Hvordan man vælger svømmebriller
Hvordan man vælger svømmebriller

Instruktioner

Trin 1

Vælg svømmebriller baseret på din hovedstørrelse. Nu produceres de i tre standardstørrelser - til børn, mellemstore og til atleter med en stor hovedform. Hvis du besøger poolen fra tid til anden, svøm i den kun for din egen fornøjelse, få de sædvanlige amatør svømmebriller, der passer til din størrelse. Som regel har de ikke en speciel anti-tåge belægning "antifog" og bløde silikonepuder, der beskytter huden omkring øjnene mod at klemme. Men for at svømme med glæde og komfort i halvanden time er det ikke nødvendigt.

Trin 2

De, for hvilke sportsgrene er blevet regelmæssige, skal vælge træningsbriller. For briller af denne type er en anti-tåge belægning obligatorisk såvel som blød neopren eller silikonepuder, der beskytter huden på de steder, hvor brillerne presses mod den. Du kan vælge træningsbriller med store volumen polycarbonatlinser, der reducerer muligheden for dug.

Trin 3

Alle svømmebriller skal have en lufttæt forsegling. For at få dem til at passe korrekt skal du bære dem på området under øjenbrynene. Den justerbare elastik skal gå over bagsiden af ​​hovedet. Hvis du vipper hovedet, som ved svømning, så gennem det øverste punkt. Briller med justerbar næsebro hjælper dig med at give mere komfort i vandet, især hvis afstanden mellem dine pupiller er markant forskellig fra standarden.

Trin 4

For folk, der har følsom hud omkring øjnene, er det bedre at nægte briller med silikoneforing - efter 1-2 timers svømning kan der være mærker omkring øjnene, der ikke forsvinder i lang tid. Vælg briller med mikroporøse puder, de sidder også fast, hvis elastikken strammes lidt mere. Du vil ikke have mærker omkring dine øjne, selvom du bliver i vandet i lang tid.

Trin 5

Svømmebriller designet til synshandicappede er nu tilgængelige. Kendte virksomheder kan endda tilbyde linser med forskellige dioptrier til dem, der har forskellige dioptrier til højre og venstre øjne.

Populær af emne.