Hvor Man Kan Spille Tennis I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Hvor Man Kan Spille Tennis I Moskva
Hvor Man Kan Spille Tennis I Moskva

Video: Hvor Man Kan Spille Tennis I Moskva

Video: Hvor Man Kan Spille Tennis I Moskva
Video: Walking Moscow: Luzhniki stadium 2024, Marts
Anonim

Mange beboere i Moskva er blevet mere og mere interesseret i tennis hvert år. I hovedstaden er der indendørs og udendørs tennisbaner med forskellige overflader - fra asfalt til sportsgræs. På domstolene er der udlejningssteder, omklædningsrum, kantiner og butikker med passende udstyr.

Tennis i Moskva
Tennis i Moskva

Adresser og kontakter fra tennisklubber

At leje en domstol i klubber koster i gennemsnit 1500 rubler. op til 3000 s. om en time. Omkostningerne ved en åben domstol om sommeren er billigere - fra 600 rubler.

Et af de steder, hvor du kan leje en bane og spille tennis er PRO Center. Her er der 5 indendørs baner med Teraflex-belægning til besøgende, og med ankomsten af sommeren forberedes yderligere 5 udendørs lerbaner. Klienter forventes på st. Lobachevsky, 120A. For at reservere en tennisbane, ring +7 (495) 971 03 45 og +7 (495) 651 11 12. PRO-klubben rejser sig i centrum af hovedstaden i det grønne Ramenki.

Du kan spille tennis på CSKA Tennis Palace, der ligger på Leningradskiy Avenue 39, bygning 12a. Du kan få råd og svar på spørgsmål ved at ringe til +7 (495) 613 65 47 og +7 (495) 613 65 27. Klubben tilbyder 4 udendørs baner med jord, 2 - med asfalt og belysning, 2 - indendørs baner, overdækket med Teraflex.

Siden 2004 har den russiske tennisskole fungeret effektivt. I klubben kan du spille tennis, få individuelle lektioner med en træner, vurdere dit niveau af spil. Du skal kontakte på telefon +7 (926) 082 65 65 eller skrive til e-mail-adressen [email protected].

Det er på den hårde overflade, at alle de største tenniskonkurrencer i verden i øjeblikket afholdes.

En tennisbane med den nyeste hårde overflade er placeret i fitnessklubben Loko Park. At leje en domstol vil være praktisk for beboere i VDNKh, Medvedkovo, Babushkinsky, Otradnoye og Sviblovo distrikterne. Selve klubben er placeret på gaden. Verkhoyanskaya, 9. Du kan reservere retten ved at ringe til +7 (495) 780 00 08.

Sportvencher Club tilbyder at spille tennis på fem baner dækket af syntetiske tæpper. Klubben er placeret på gaden. Krasnopresnenskaya dæmning, 14, bygning 1. Alle henvendelser på telefon +7 (495) 259 51 65.

Seks moderne baner med hård overflade tilbydes af Sports Complex "Megasport Tennis", der ligger på st. Zamora Machela, 5. Tilmelding på telefon +7 (495) 221 06 93.

Du kan spille tennis i Moskva ikke kun i dyre, moderne udstyrede tennisklubber, der er mange budgetmuligheder med timeleje.

Tennis i Moskva

Tennis er et alternativ til at holde dig i god fysisk form og være i harmoni med krop og sind. Det er let nok at spille, men det er sværere at lære at vinde. Hver klub har en-til-en trænings- og coachingtjenester. Børn inviteres til klasser fra 4-5 år, men der er ingen øvre aldersgrænse. Det er også muligt at leje flere baner på samme tid som tilskuerstanden, hvilket er godt for erhvervskunder og til at afholde større konkurrencer.

Anbefalede: