Hvor Skal Man Gå På Snowboard I Moskva Og Moskva-regionen

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Gå På Snowboard I Moskva Og Moskva-regionen
Hvor Skal Man Gå På Snowboard I Moskva Og Moskva-regionen

Video: Hvor Skal Man Gå På Snowboard I Moskva Og Moskva-regionen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: GoPro HD HERO Snowboard. Moscow. FreeRide | Снеж.сом 2023, Februar
Anonim

Snowboarding er en fantastisk måde at have det godt på og have en god hvile. Aktiv fritid er afgørende for at bevare sundheden. Desværre for beboere i store byer er skiløb en luksus. Der er meget få steder til dette i Moskva og Moskva-regionen, men de er stadig tilgængelige.

Hvor skal man gå på snowboard i Moskva og Moskva-regionen
Hvor skal man gå på snowboard i Moskva og Moskva-regionen

Instruktioner

Trin 1

Den første på listen er det berygtede Kant-sportskompleks. Det ligger ved siden af ​​metrostationen Nagornaya, og det er meget let at komme til bjerget direkte med offentlig transport. Det tager kun 5-6 minutter at gå fra metroen. Der er en god højdeforskel, men sporet er konstant overbelastet på grund af kompleksets popularitet. I modsætning til mange andre skiområder er der endda en elevator! I det officielle reklamemateriale blev komplekset opkaldt "Moskva Alperne".

Trin 2

Andet sted indtages af skisportsstedet "Zvezdochka" i Orekhovo eller hvad der er tilbage af det. Engang var der elevator og natbelysning. Men nu er kun bjerget tilbage. Samtidig er stedet sandsynligvis det mest maleriske af alle i Moskva! Elskere af romantik vil sætte pris på den smukke udsigt fra toppen af ​​bjerget til den tilstødende park. Luften er smuk her, og skiløbene minder vagt om skiløb i bjergene. Du kan også komme dertil med metro. Fra metrostationen "Orekhovo" skal du gå ca. 30 minutter.

Trin 3

Glem ikke Uzkoe-motorvejen i Yasenevo. Dette sted ligger i umiddelbar nærhed af Bitsevsky-skovparken. Det er lige så let at komme til det som til resten af ​​skiløbene. Vi når metrostationen Yasenevo og går. I øjeblikket er der et lejepunkt på banen, og der er muligvis allerede organiseret elevatorer. Skøjteløb her vil også efterlade en positiv oplevelse.

Trin 4

Det næste punkt på vores liste er Kolomenskoye Museum-Reserve. Selvom der absolut ikke er nogen infrastruktur til skiløb, er der en vidunderlig lettelse her. Det giver dig mulighed for at nyde snowboarding. Stedet vil være mere interessant for begyndere, men profferne bygger sne bigair og finder noget at gøre. Dejlig forskel på sted - park og mangel på skarer på pisterne. Det vigtigste er ikke at løbe ind i en slæde eller is. Du kan komme til skiområderne fra metrostationerne Kolomenskaya eller Kashirskaya. Men du bliver nødt til at gå med et snowboard i mindst en time.

Trin 5

Du kan også tage en tur på Krylatsky-bakkerne eller i Filevsky-skovparken. Der er simpelthen storslåede pister, og der er en egen skiløjpe. At komme dertil er også ret praktisk. Fra metrostationen "Fili" kan du gå gennem skovparken og komme direkte til skiløbene. Der er udstyrede og ikke udstyrede skråninger. Det er vigtigt at bemærke, at højdeforskellene her er blandt de bedste i hele Moskva.

Trin 6

Vi flytter glat til de nærmeste forstæder. Et interessant objekt her er skibakken i Dzerzhinsky. At komme dertil med offentlig transport er ikke særlig praktisk. Fra metrostationen Kuzminki kører en bus direkte til indgangen til motorvejen. Men selve sporet er meget interessant, højdeforskellen er god. Baner er tilgængelige for forskellige træningsniveauer.

Trin 7

Der er en god skiløjpe i Podrezkovo. Det er ret let at komme derhen. Dette kan gøres med tog. På et tidspunkt blev der endda afholdt cykelkonkurrencer her.

Populær af emne.