Hvor Skal Man Stå På Ski Og Snowboard Om Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Stå På Ski Og Snowboard Om Sommeren
Hvor Skal Man Stå På Ski Og Snowboard Om Sommeren

Video: Hvor Skal Man Stå På Ski Og Snowboard Om Sommeren

Video: Hvor Skal Man Stå På Ski Og Snowboard Om Sommeren
Video: STÅR PÅ SKI OG SNOWBOARD UDEN SNE! 2023, Marts
Anonim

Skiløb og snowboarding er et yndet tidsfordriv for mange mennesker, der ikke er bange for at tage risici. Ikke alle kan hurtigt komme ned fra et kæmpestor sne med bjerg. Men nogle mennesker er så glade for vintersport, at de er klar til at øve dem selv om sommeren.

Hvor skal man stå på ski og snowboard om sommeren
Hvor skal man stå på ski og snowboard om sommeren

Hvornår begyndte du at stå på ski og snowboard?

Skiløb er en af de ældste former for transport. Nogle historikere er af den opfattelse, at skiløb går tilbage til stenalderen. Bevis for dette er helleristningerne, hvor primitive mennesker er afbildet på ski.

Ordet "ski" kommer fra det islandske ord "skidh", hvilket betyder "sne sko".

I Skandinavien blev de gamle laplandere kaldt "glidende". De troede på skigudinden, og vinterguden blev portrætteret på ski med buede tæer.

De første ski lignede lange, buede rammer lavet af dyreben, der var fastgjort til benene med stropper.

I dag er skiløb ikke kun et transportmiddel, det er en meget udviklet sport. Alpint inkluderer også snowboarding.

Hvor skal man stå på ski og snowboard om sommeren

Alpine skiløb entusiaster bekymrer sig ikke om at lukke vintersæsonen. De ved, at vinteren bare nærmer sig på den anden halvkugle, hvilket betyder, at ski- og snowboardsæsonen åbner. Du skal bare vælge et land, der kan være stolt af fremragende skisportssteder.

Australien er et populært rejsemål for skiløb og snowboarding. Kitzsteinhorn-feriestedet, der ligger i 3.029 meters højde, er især berømt. I Australien finder du mange resorts, der tilbyder pister til både professionelle og begyndere. Der finder du også instruktører, der er klar til at lære dig alt det grundlæggende om skiløb eller snowboarding mod et gebyr.

I Perisher Blue, Australien, ca. 6 timer fra Sydney, kan du stå på ski på syv bjergtoppe. Alle disse toppe er forbundet med 49 elevatorer.

Frankrig kan prale med Grand Mott (Tina) gletsjeren. Der kan du vælge mellem 16 elevatorer. Du vil se en kunstig park med alle faciliteterne til snowboarding.

I Las Lenas (Argentina) kan du stå på ski ned ad et bjerg med en højde på 3,657 meter. Feriestedet ligger 3 timers kørsel fra Santiago, Chile.

Schweiz er et land med vinterresorts, du kan vælge en hvilken som helst efter din smag.

Portillo, der ligger i Chile, betragtes som en af de bedste resorts i verden. Dette unikke sted, der blev opdaget for 50 år siden, kan findes 2 timer fra Santiago. Det ligger højt i Andrah, og normalt kører ikke mere end 450 mennesker på skråningerne om dagen.

Hvis du ikke ved, hvordan man skal stå på ski endnu, kan du lære skiløb fra erfarne instruktører på næsten alle disse resorts.

Hvis du rejser i New Zealand, skal du besøge Coronet Peak Ski Resort. På dette maleriske sted kan du ride fra morgen til sen aften. Der er også M-1 Big Easy-motorvejen, hvis længde når 2,4 kilometer. Det er velegnet til både professionelle og erfarne skiløbere.

Populær af emne.