Hvor Skal Man Stå På Ski

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Stå På Ski
Hvor Skal Man Stå På Ski

Video: Hvor Skal Man Stå På Ski

Video: Hvor Skal Man Stå På Ski
Video: Man kan stå på ski alle steder 2024, Marts
Anonim

Skiløb er en meget populær fritidsaktivitet for mange mennesker. Mange mennesker går specielt til forskellige resorts om vinteren for at nyde den hvide sne og vidunderlige skiløb. Desuden er der nu nok steder, hvor du kan opfylde dette ønske.

Hvor skal man stå på ski
Hvor skal man stå på ski

Instruktioner

Trin 1

Feriestederne i Østrig er meget populære blandt indbyggerne i Rusland. Her kan du stå på ski ikke kun ned ad bakke, men også på almindelige ski. For eksempel i nærheden af Tyrol såvel som i byerne Kitzbühel, Arlberg og i landsbyen Stuben.

Trin 2

Dejlig skiløb for skielskere i Schweiz. I de lokale alper samles ikke kun skielskere, men også almindelige skiløbere, der er vant til at stå på ski på fladt terræn. De vigtigste schweiziske udvejsbyer er Murren, Grindelwald, Zermatt, Verbier og Wengen.

Trin 3

I Frankrig, ifølge eksperter, er et af de bedste skisportssteder beliggende i byen Brides-les-Bains. Stierne er fremragende, og vejret er generelt godt. Men foruden de budgetvenlige Brides-les-Bains og Puy Saint Vincent er der dyre Côtereux og Saint-Gervais såvel som den super-dyre Por du Soleil og Chamonix.

Trin 4

I Rumænien er Poiana Brasov den bedste skidestination. Og i Slovenien er der byen Bohinj, der ligger på det slovenske Balkan, hvor hvile kan sammenlignes med Østrig og Frankrig.

Trin 5

I Italien kan du stå på ski i et af de centrale resorts - Cortina d'Ampezzo. Skielskere kan også besøge byen Tofana, hvor skiløb også er fremragende.

Trin 6

Der er et ret stort skisportssted i Slovakiet. Det er opdelt i de øvre Tatraer, der ligger på grænsen til Polen, og de nedre Tatraer, som ligger i sydvest. De øvre Tatraer betragtes med rette som det bedste sted for begyndere og elskere af både alpine og almindelige ski.

Trin 7

I Finland udføres skiløb i udvejsbyerne Rovaniemi, Ruka, Kuusamo, hvor polarnatten slutter i januar, og sneen ligger indtil slutningen af april. Der er også skisportssteder Vuokatti, Sala og Levi.

Trin 8

Hvis du går til Andorra, er det mest berømte sted i dette lille land Soldo skisportssted. Og i Polen er et af de største skisportssteder i byen Zakopane.

Trin 9

Man kan undlade at nævne skiløb i Montenegro. I bjergene er der feriebyen Zabljak, hvor fra det sene efterår til det tidlige forår samles elskere af både alpine og almindelige ski.

Anbefalede: