Hvor Skal Man Dykke

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Dykke
Hvor Skal Man Dykke

Video: Hvor Skal Man Dykke

Video: Hvor Skal Man Dykke
Video: Не гуляйте с Малинуа ! Пока не посмотрите это видео , Первая свободная прогулка Бельгийской овчарки 2023, Oktober
Anonim

Dykning er en meget usædvanlig hobby. I de senere år er antallet af mennesker, der er involveret i denne sport, steget markant. Mænd, kvinder og børn lærer dykningsteknikker. Når de nødvendige færdigheder tilegnes, opstår spørgsmålet, hvilket sted man skal vælge til dykning.

Hvor skal man dykke
Hvor skal man dykke

Typer af dykning

Der er 4 typer dykning: rekreativ, sport, teknisk og professionel. Sidstnævnte kaldes undertiden dykning. Konkurrence under vand forstås som konkurrence under vand. Teknisk dykning er dykning til en dybde på mere end 40 meter, der kræver specielle færdigheder, såsom dykning under is eller i et sunket skib. Fritidsdykning er sjov dykning i fritiden med en dykkedybde på højst 40 meter.

Dykning er dykning med specielt udstyr.

Hvis du er fortrolig med de første tre typer, er spørgsmålet om, hvor du kan øve, ikke det værd for dig. For begyndere er dette spørgsmål yderst relevant. Det er ikke så let for byboere at finde steder, hvor de tilbyder at dykke dybt. I store byer som Moskva løses dette problem dog ganske med succes. Der er dykkerkurser, kvalificerede instruktører, alt det nødvendige udstyr og vigtigst af alt udstyrede dykkersteder. Derfor kan du i din fritid fra arbejde mestre denne interessante hobby i din by og under din ferie - nyd den smukke udsigt over undervandsverdenen allerede på et af havene.

De bedste steder at dykke

Dykkerentusiaster glæder sig til deres ferie. Et stort plus er, at du kan tage en ferie til dykning i næsten enhver måned. Så Maldiverne er et af de bedste steder at snorkle fra slutningen af januar til april. Undervandsverdenen er slående i sin mangfoldighed: lyse tropiske fisk, havskildpadder, kæmpe stråler, forskellige hajer.

Fra januar til maj kan du besøge Republikken Palau, der ligger på to hundrede Stillehavsøer, hvoraf kun otte er beboede. Der er mere end 700 arter af tropiske fisk alene. Der er også blæksprutter, forskellige krabber og andre meget sjældne repræsentanter for faunaen.

Dykkere kalder Palau "verdens undervandsundere."

Fra februar til marts bruger sofistikerede dykkere på Tao Dive Resort i Thailand. Havskildpadder og revhajer, engelfisk og papegøje, store hvalhajer tillader sig at blive fotograferet på baggrund af undervandsklipper, der er tilgroet med koraller.

Fra maj til juli er det bedste sted Yucatan-halvøen i Mexico. Af særlig interesse er her verdens længste undersøiske huler med kæmpe undersøiske stalaktitter og stalagmitter.

Fra maj til oktober er det værd at rejse til Catalina Island i Nordamerika. Det er en af de bedste dykkersteder. Alle betingelser er skabt her for både begyndere og erfarne dykkere. Sidstnævnte ned til en dybde på 39 meter for at inspicere den sunkne 30 meter skonnert fra det 19. århundrede.

For dem der elsker kølighed, venter dykning i Barentshavet fra maj til august. På Kola-halvøen er der en base, hvor du kan bo. Sæler, hvaler, hvidhvaler, nordlige delfiner samt vrag tiltrækker turister til disse steder.

I de senere år har antallet af interesserede i dykning været konstant stigende. Mennesker med forskellige interesser - dem der elsker ekstremsport, natur, spydfiskeri eller fotografering, forenes af en fælles hobby - dykning.

Anbefalede: