Hvor Skal Man Gå For At Dyrke Sport I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Gå For At Dyrke Sport I Moskva
Hvor Skal Man Gå For At Dyrke Sport I Moskva

Video: Hvor Skal Man Gå For At Dyrke Sport I Moskva

Video: СТРАШНАЯ УЧИТЕЛЬНИЦА 3D В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Scary teacher 3d ПРАНКИ над УЧИЛКОЙ! 2022, December
Anonim

Sportsaktiviteter bliver mere og mere populære blandt børn og unge. I mange byer er der praktisk taget intet valg af, hvilken type sport man skal øve. Men i Moskva løber øjnene bogstaveligt talt op - der er så mange sektioner og skoler i helt forskellige sportsgrene.

Unge hockeyspillere fra CSKA er det russiske landsholds fremtidige håb
Unge hockeyspillere fra CSKA er det russiske landsholds fremtidige håb

Instruktioner

Trin 1

Den mest populære sport i verden er fodbold. Både drenge og allerede ganske voksne er engageret i det. Der er mange fodboldklubber og ungdoms sportsskoler i Moskva. Hvis en person endnu ikke er 12 år gammel, kan du gå på fodboldskolen CSKA. Klasser undervises af kvalificerede trænere, der bruger de mest avancerede fodboldteknikker i deres arbejde.

Trin 2

Du kan også gå til fodboldskolerne i Moskva "Spartak", "Dynamo" og "Lokomotiv". Også her er alle klasser sat på seriøst grundlag, de undervises tidligere af berømte fodboldspillere. Derfor spilder tiden ikke.

Trin 3

Hockey er kun lidt bag fodbold i popularitet. Og for dem, der ønsker at udøve denne sport, er der flere børne- og ungdomshockeyskoler i hovedstaden, som er placeret i Moskvas CSKA, Dynamo og Spartak.

Trin 4

Hvis et barn drømmer om boksning og bliver en berømt fighter som Vladimir Klitschko, Mike Tyson eller Alexander Povetkin, så er der en bokseskole i hovedstaden, som tidligere er under opsyn af den berømte fighter Alexander Lebzyak. Der er også bokseskoler til Nikolai Valuev og Konstantin Tszyu, hvor de ikke kun vælger de mest talentfulde, men også dem, der bare vil bokse.

Trin 5

Der er også en kunstskøjteløbeskole i den russiske hovedstad ledet af den legendariske kunstløber Irina Rodnina. Der er kun et problem - kun de bedste vælges til denne skole. Og for dem, der viser løfter, er der omkring ti kunstskøjteløbeskoler i Moskva, hvor du kan opfylde din drøm og blive en professionel kunstløber.

Trin 6

Hvis vi taler om rent amatørmuligheder, kan du gå til Moskva Taekwondo School for at forbedre sundheden. Der er mange aldersgrupper i det - du kan begynde at udøve denne sport i en alder af 7 eller 40 år. Det vigtigste er ønsket og tilgængeligheden af ​​fritid mindst to gange om ugen.

Trin 7

Hvis en person ønsker at gå på sport på rent amatørniveau, kan du starte kunstskøjteløb eller hockey i Sokolniki Sports Palace. Tidligere trænede kun unge hockeyspillere fra Moskva Spartak her, men nu er Sokolniki åben for alle. Derfor fungerer flere semi-professionelle kunstskøjteløb og hockey sektioner her.

Populær af emne.