Hvordan Man Er Sund Ved At Dyrke Sport

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Er Sund Ved At Dyrke Sport
Hvordan Man Er Sund Ved At Dyrke Sport

Video: Hvordan Man Er Sund Ved At Dyrke Sport

Video: Hvordan Man Er Sund Ved At Dyrke Sport
Video: Как найти свою страсть-(11 способностей)-Какая из них ва... 2024, April
Anonim

Ordet "sport" for mange er synonymt med ordet "sundhed". Desværre forårsager fysiske aktiviteter ofte forskellige skader. For at forhindre, at en aktiv livsstil bliver en kilde til sorg for dig, skal du følge enkle regler.

Hvordan man er sund ved at dyrke sport
Hvordan man er sund ved at dyrke sport

Nødvendig

  • - korrekt ernæring
  • - rigelig drink
  • - korrekt teknik
  • - et passende træningsprogram
  • - jævn stigning i belastning
  • - god hvile
  • - specielt fodtøj og beskyttelse.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest, glem alt om slankekure. Den mest almindelige fejl, som begyndere laver i sport, er ønsket om at fremskynde processen ved at kombinere aktiv træning og diætbegrænsninger.

Trin 2

Din kost skal bestemt indeholde protein, som er nødvendigt for at opbygge muskler, og langsomme kulhydrater, som giver dig energi i lang tid. At reducere kulhydrater til mindre end 100 gram om dagen kan føre til neuroendokrine problemer.

Trin 3

Drik rigeligt med væsker. Lad dig ikke narre af dem, der siger, at du ikke skal drikke, mens du træner. Tværtimod er det under sport, at din krop aktivt mister fugt med sved. Hvis du ikke genopfylder niveauet i kroppen til tiden, kan du fremprovokere alvorlige overtrædelser af vand-saltbalancen.

Trin 4

Derudover er der brug for fugt for at holde dine muskler og ledbånd elastiske. Utilstrækkelig ledmobilitet fører til forskellige skader.

Trin 5

Få en lægeundersøgelse, før du starter klassen. Find ud af alle kontraindikationer for sport. Dette giver dig mulighed for at vælge den rigtige retning på vejen til fysisk skønhed og sundhed.

Trin 6

Vælg det rigtige træningsprogram. Hvis du aldrig har spillet sport professionelt, skal du kontakte en erfaren træner eller instruktør. Kun han vælger de rigtige øvelser, der passer til dig.

Trin 7

Arbejd med en instruktør første gang, og hver gang du mestrer en ny vanskelig øvelse. Det er den forkerte udførelsesteknik, der er den mest almindelige årsag til sportsskader.

Trin 8

Du skal ikke skynde dig. De bliver ikke mestre på en måned. Din krop har brug for tid til at tilpasse sig hver type stress. Forøg dem gradvist, og dine led og ledbånd vil ikke svigte dig.

Trin 9

Sørg for at varme op. Både cardio og gym træning bør starte med god forberedelse. Uopvarmede muskler og led svigter let, selv med din sædvanlige belastning.

Trin 10

Lyt til din krop under træning. Enhver skarp smerte eller usædvanlige fornemmelser er en grund til at stoppe og finde årsagen til deres forekomst. Træn aldrig gennem smerter. Professionelle atleter er klar til at gøre dette af hensyn til sejr og guldmedaljer, men hvorfor har du brug for det?

Trin 11

Glem ikke ekstra beskyttelse. Hjelme, knæpuder, albueunderlag, specielle pandebånd og uniformer opfindes ikke for at narre dig ud af flere penge. De beskytter dig mod personskade.

Trin 12

Skimp ikke på sko. Til fitness, gymnastikarbejde, jogging eller sport, har du brug for specielle sneakers. Dem, der er velegnede til at spille volleyball, kan forårsage ankelskade, når man laver aerobic.

Trin 13

Hvil dig lidt. Kroppen har brug for tid til at komme sig. At træne på baggrund af træthed fører til skade, fordi din krop ikke er i stand til at klare stresset. Derudover forstyrrer træthed den korrekte bevægelsesteknik.

Anbefalede: