Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Rusland - Norge

Den 10. maj begyndte det russiske landshold sin rejse ved verdensmesterskabet i ishockey 2019. Russernes første rival i gruppespillet var Norges landshold. Spillet fandt sted i hovedstaden i Slovakiet, Bratislava.

Ishockey-verdensmesterskab 2019: gennemgang af kampen Rusland - Norge

Det russiske landshold startede som forventet aktivt kampen mod det norske hold. Russerne angreb oftere, de ejede pucken mere i en fremmed zone. Den eneste komponent, hvor det russiske landshold tabte i starten af kampen, var indkastet. Vores center-strejker har mistet de første fire introduktioner af pucken i spillet.

Det første farlige øjeblik i perioden kan betragtes som angreb af målet af Nikita Kucherov, der fra halvdelen af zonen forsøgte at smugle pucken ind i målet, men gummiskiven ramte håndtaget på den norske målmandspind. Snart skød vores forsvarer Dinar Khafizullin farligt på mål, men pucken krydsede ikke det elskede bånd.

Midt i perioden fik det russiske landshold den første fjernelse. Ilya Kovalchuk, landsholdets kaptajn, blev stoppet af en ulovlig modtagelse. Det tog russerne 11 sekunder at realisere det første flertal. Evgeni Malkin gav en fremragende pasning uden for målet, hvorefter Florida Panthers frem Evgeny Dadonov åbnede scoringen i kampen. En anden assistent til det første mål ved verdensmesterskabet i 2019 for det russiske landshold var Nikita Kucherov.

Umiddelbart efter målet fik russerne en fjernelse. Nordmændene var imidlertid ude af stand til at konvertere flertallet, selvom der blev observeret farlige angreb ved Vasilevsky-porten.

I det 15. minut af perioden var russerne i stand til at score det andet mål. Forfatteren af målet var Artem Anisimov, som efter at have modtaget en aflevering fra Grigorenko var i stand til at skifte projektilet under en ubehagelig hånd og ramte det øverste hjørne af det norske mål fra en øre. Den første periode sluttede med en score på 2: 0 til fordel for russerne.

Det russiske landshold begyndte den anden periode med en fjernelse. Evgeni Malkin modtog to straffeminutter for at ramme en modstander på pinden. Nordmændene indså ikke flertallet.

I det 9. minut af anden periode fik det russiske landshold en anden chance for at spille i flertal. Sammensætningen af majoritetsbrigaden skuffede heller ikke denne gang. Nikita Kucherov i det 9. minut af perioden efter overførslen af sin holdkammerat fra Tampa Mikhail Sergachev ramte porten til nordmændene fra højre indcirkel.

Et minut senere tjente russerne igen retten til at spille i flertal. For tredje gang var et hold ledet af Malkin, Kucherov og Dadonov de første til at angribe rivalernes porte. Den fjerde puck var ikke længe om at komme. Malkin og Dadonov gentog kombinationen af den første periode, hvorefter Florida-angriberen scorede sit andet mål og det fjerde mål i kampen.

Indtil slutningen af perioden ændrede kontoen sig ikke. Før sidste pause førte russerne 4: 0.

Russerne startede de sidste tyve minutter aktivt. Efter kun et og et halvt minut sendte Las Vegas Nikita Gusev frem, efter Nikita Kucherovs pas, den femte pucke i nordmandenes mål. Dette mål var det sidste for det russiske landshold i kampen.

Ilya Vorobyovs afdelinger blev smurt i slutningen af mødet. Andrei Vasilevsky undlod at registrere sit første rene ark i turneringen. Det norske landshold var i stand til at kaste to mål i vores mål på 17 og 18 minutter. Slutresultatet er 5: 2 til fordel for det russiske landshold.

På trods af de to indkasserede mål overspilte russerne det norske landshold i klassen. Man så, at niveauet af NHL-spillere er betydeligt højere end de skandinaviske hockeyspillere.