Gennemgang Af Kampen Olympiacos - Krasnodar Den 21.08.2019

Gennemgang Af Kampen Olympiacos - Krasnodar Den 21.08.2019
Gennemgang Af Kampen Olympiacos - Krasnodar Den 21.08.2019

Video: Gennemgang Af Kampen Olympiacos - Krasnodar Den 21.08.2019

Video: Gennemgang Af Kampen Olympiacos - Krasnodar Den 21.08.2019
Video: Олимпиакос-Краснодар/ставка/прогноз/лига чемпионов/21.08.2019/ 2023, December
Anonim

FC Krasnodar repræsenterer Rusland i Champions League i 2019. Og den næste rival med klubben var det græske Olympiacos. Den første kamp fandt sted i Grækenland. Du kan læse om alle begivenhederne i kampen i denne anmeldelse.

Gennemgang af kampen Olympiacos - Krasnodar den 21.08.2019
Gennemgang af kampen Olympiacos - Krasnodar den 21.08.2019

Sidste sæson tog FC Krasnodar fra byen med samme navn tredjepladsen i det russiske fodboldmesterskab og fik retten til at repræsentere Rusland i Champions League. Den første rival til den russiske klub var den portugisiske Porto. Efter at have vundet samlet, gik Krasnodar videre. Den næste rival i holdet var det græske Olympiacos. Krasnodar-fans håbede på et positivt resultat af to-runde-kampen. I tilfælde af sejr kom den russiske klub ind i gruppespillet i Champions League.

Onsdag aften spillede Grækenland den første af to planlagte kampe mod Olympiacos. Krasnodar kom ind i feltet med følgende sammensætning - Safonov, Ramirez, Fjoluson, Spayich, Petrov, Namli, Cabella, De Vilhena, Wanderson, Kambolov, Berg.

Fra de første minutter gik spillet ikke til fordel for den russiske klub. Krasnodar-spillere lavede mange fejl i forbifarten og nærmede sig sjældent modstanderens mål. Olympiacos handlede mere selvsikkert og slog ofte Matvey Safonov på mål. Målmanden har fanget eller ramt mange bolde. Men i det 30. minut lykkedes angriberen af den græske klub Guerrero med et fremragende spark i hjørnet af målet, og stillingen blev 1: 0 til fordel for værterne. Jublede disse øjeblikke på Krasnodar, Remy Cabella blev såret, og der var en tvungen udskiftning. I stedet gik Christopher Olsson ind på banen.

Desuden kunne Olympiacos have scoret i første halvleg. Men i nogle episoder var Krasnodar bare heldig. I angreb blev den russiske klub ikke husket for noget bemærkelsesværdigt i første halvleg. Der var kun et farligt slag fra Wanderson.

I anden halvdel blev Krasnodar bedre offensivt. Men holdet var meget træt og i forsvar handlede de ikke så samlet. Selv udskiftningerne kunne ikke ændre forløbet for den mislykkede kamp. Men Olympiacos spillede afløseren fuldt ud. Den angribende fodboldspiller Rangelovich kom ind på banen og efter et par minutter kridtede op to mål på én gang. Først øgede han fordelene ved Olympiacos til to mål på 78 minutter, og derefter på 85 minutter bragte han tingene til et nederlag. Det sidste punkt i kampen blev sat af midtbanespiller Podense, der scorede det fjerde mål mod Safonov i det 89. minut.

Således sluttede mødet med Krasnodars nederlag med en score på 4: 0. Returkampen finder sted en uge senere i Krasnodar, men efter den første kamp er det ret vanskeligt at forvente et mirakel fra det russiske hold. Olympiacos spillede meget bedre og fortjente at vinde. Krasnodar-fodboldspillere var ikke klar til de afgørende kampe i Champions League. De har ikke tilstrækkelig erfaring med sådanne møder. I tilfælde af nederlag samlet vil Krasnodar gå til gruppespillet i Europa League.

Anbefalede: