Hvorfor Den Amerikanske Olympiske Uniform Blev Syet I Kina

Hvorfor Den Amerikanske Olympiske Uniform Blev Syet I Kina
Hvorfor Den Amerikanske Olympiske Uniform Blev Syet I Kina

Video: Hvorfor Den Amerikanske Olympiske Uniform Blev Syet I Kina

Video: Hvorfor Den Amerikanske Olympiske Uniform Blev Syet I Kina
Video: US Navy Униформа военного моряка США 2024, Kan
Anonim

I USA, lige før OL i London, udbrød en alvorlig skandale. Årsagen var uniformen til det amerikanske olympiske hold, som, som det viste sig, blev lavet i Kina.

Hvorfor den amerikanske olympiske uniform blev syet i Kina
Hvorfor den amerikanske olympiske uniform blev syet i Kina

Udviklingen af en ny uniform til de amerikanske olympiere blev overladt til den velkendte amerikanske tøjproducent Ralph Lauren. Virksomheden besluttede at bruge Kinas billige arbejdskraft til at sy uniformen. Denne kendsgerning rasede amerikanske senatorer og kongresmedlemmer stærkt. Lederen for den demokratiske majoritet i den amerikanske senator Harry Reid sagde, at det nu er nødvendigt at udvikle tekstilindustrien og skabe nye arbejdspladser i Amerika, og den amerikanske olympiske komité skal skamme sig over en sådan udslæt beslutning. Ved at kombinere alt det ovenstående foreslog Harry Reid at brænde den olympiske uniform fremstillet i Kina.

Som svar på beskyldningerne forklarede den amerikanske olympiske komité, at billig arbejdskraft udelukkende blev brugt til at reducere tøjomkostningerne, fordi det ikke kun skulle være tilgængeligt for atleter. Uniformen er allerede gået på massesalg i USA, og enhver kan købe et komplet sæt tøj til sig selv, som medlemmerne af det olympiske hold. Hvis denne form blev produceret i USA, ville dens omkostninger være meget højere. Udvalget understregede også, at de er tilfredse med samarbejdet med Ralph Lauren og mindede om, at det amerikanske olympiske hold ikke stilles til rådighed for staten, men for private investorers regning.

Atleterne selv var tilfredse med den nye uniform og støtter ikke parlamentarikernes bekymringer. Olympisk mester Todd Rogers, der vandt guld i beachvolley ved OL i Beijing 2008, sagde: "Jeg tror, at parlamentarikere har mange andre vigtige spørgsmål udover at tænke over, hvor Ralph Lauren lavede tøjet."

I den nye uniform skal medlemmerne af det amerikanske olympiske hold dukke op ved åbningsceremonien for XXX Olympiske sommerlege i London den 27. juli 2012.

Anbefalede: