Zenit Blev Russlands Mester Før Tidsplanen: Hvordan Sejren Blev Fejret

Zenit Blev Russlands Mester Før Tidsplanen: Hvordan Sejren Blev Fejret
Zenit Blev Russlands Mester Før Tidsplanen: Hvordan Sejren Blev Fejret

Video: Zenit Blev Russlands Mester Før Tidsplanen: Hvordan Sejren Blev Fejret

Video: Zenit Blev Russlands Mester Før Tidsplanen: Hvordan Sejren Blev Fejret
Video: Resten av Russland med Truls - Russisk mat 2024, April
Anonim

Den 17. maj 2015 blev Zenit Skt. Petersborg russisk mester for fjerde gang. Denne gang forud for planen, yderligere to runder inden afslutningen af mesterskabet, efter en uafgjort kamp (1: 1) med Ufa. I denne konkurrence scorede Hulk det første mål i det 32. minut, derefter fra Ufa's side, i det 87. minut udlignede Haris Khanjich scoren.

Zenit blev Russlands mester foran tidsplanen: hvordan sejren blev fejret
Zenit blev Russlands mester foran tidsplanen: hvordan sejren blev fejret

Skt. Petersborg-myndighederne havde på forhånd forberedt sig på mulige optøjer, da kampen stadig var i gang, ca. 10 minutter før dens afslutning, havde de interne tropper allerede skyndt sig langs banen mod fan-sektoren. Selvom der ikke var tegn på grusomheder på tribunerne, blokerede soldaterne adgangen til marken fra to sider for fansen.

Men da det blev klart, at Zenit var mester, forkælede holdets tilhængere stadig stormfuld glæde. Fans løb til marken, nogle forsøgte at kramme spillerne og råbte. En fan formåede at slå Oleg Shatov på armen i hilsen, så politifolk bundet manden. De retshåndhævende embedsmænd måtte strikke en anden fan i fire og to gange.

Fejring af Zenits sejr i det russiske Premier League fodboldmesterskab vil være stort i slutningen af sidste runde. Det er så, at holdet tildeles en kop, "guld" T-shirts osv. Men søndag den 17. maj var der stadig meget champagne og oprigtig glæde.

Witzel strakte tørklædet flere gange ud med ordene “2014/15 Champions”, Hulks kone og to af hans børn løb ud på banen iført T-shirts med fotos af den brasilianske angriber. De dansede med fodboldspillerne og jagede en orange bold foran tribunerne.

Anatoly Tymoshchuk - organiserede et hold for Zenit-spillere til at svinge Villash-Boasha. Rondon hoppede på Smolnikovs ryg under en organiseret optog af fodboldspillere rundt om stadionet. Fra tribunerne kastede de alle mulige ting til Zenit-holdet - vinderen. Lodygin, som svar, kastede en handske til fansen.

Derefter åbnede Tymoshchuk allerede i omklædningsrummet champagnen og hældte skum på Kerzhakov og Anyukov. Malafeev hævnede sin kammerat - han hældte champagne på hovedet og over sin T-shirt. Alle var selvfølgelig glade og lo - Zenit er igen mester og endda forud for tidsplanen!

Hulk, Dani, Witzel og Krishito dansede, og italieneren var på bordet. Et par minutter senere blev det store blå bord klistret med sød alkohol. Hulken talte til kameraerne, at han smagte den søde smag af sejr. Men Shatov var den mest nøjagtige af alle:”Det er godt, at Zenit blev mester to runder inden slutningen. Faktisk var vi de stærkeste i år og kunne have vundet endnu tidligere, 5 eller 6 runder inden afslutningen af mesterskabet."

Zenit vandt tidligere det russiske fodboldmesterskab i 2007 såvel som i 2010 og sæsonen 2011-2012. Fodboldklubben var også mester i Sovjetunionen i 1984. Sejren i det nuværende russiske mesterskab var den første for Andre Villas-Boas (portugisisk træner) med et hold fra Skt. Petersborg.

Nu spiller FC Zenit om den russiske Super Cup med Moskva Lokomotiv eller Krasnodar Kuban. Og næste sæson spiller holdet i Champions League.

Anbefalede: