Hvordan En Atlet Bliver En Mester I Sport

Indholdsfortegnelse:

Hvordan En Atlet Bliver En Mester I Sport
Hvordan En Atlet Bliver En Mester I Sport

Video: Hvordan En Atlet Bliver En Mester I Sport

Video: Hvordan En Atlet Bliver En Mester I Sport
Video: Martin Foucade | warriors 2023, November
Anonim

På et bestemt tidspunkt begynder mange atleter at tænke på en professionel karriere, om sejre i konkurrencer, om sportskategorier eller titlen "sportsmester". Processen med at blive en mester i sport fra en almindelig atlet er vanskelig, tager mere end et år og er forbundet med bestået en række mellemliggende certificeringer.

Mester i sportsbadge
Mester i sportsbadge

Instruktioner

Trin 1

Hver sport stiller visse krav til atleten relateret til alder og sportslig succes. Før du modtager en "mester i sport", er det nødvendigt at konsekvent modtage sportskategorier fra 1 til 3 og derefter - titlen på kandidat til mester i sport. I nogle discipliner er det nødvendigt at indtage en præmieplads i en konkurrence på et bestemt niveau for at modtage en rang eller titel. I nogle er det nødvendigt at opnå opfyldelsen af en bestemt standard, for eksempel at løbe en bestemt afstand i en bestemt tid eller at løfte en vægtstang med en bestemt vægt. Standarderne fastsættes af Ministeriet for Fysisk Kultur og Sport og justeres årligt.

Trin 2

Hver region i Den Russiske Føderation har sin egen regionale afdeling i ministeriet, som er ansvarlig for at tildele atleter kategori og mesterkvalifikationer. Med afholdelse af årlige konkurrencer i hver sportsgren tager medarbejderne i Føderationen for fysisk kultur og sport hensyn til de enkelte sportsudøvers besatte steder og præstationer og tildeler de tilsvarende sportskategorier og titler baseret på deres resultater. Dommere skal certificeres som dommer i kategorien All-Russian.

Trin 3

Det er næsten umuligt at blive en mester i sport uden en erfaren træner. En kompetent træner er 50% af succesen med at træne en lovende atlet. Men gode trænere vil ikke spilde deres tid på bare nogen: du skal have et talent for den valgte sport og konstant bevise dit ønske om at opnå det højeste resultat. Eller betal træneren et bestemt beløb for sit arbejde. En erfaren mentor kan bestemme tilstedeværelsen af en studerendes naturlige evner til den valgte sport, uden hvilken det vil være utroligt vanskeligt for sidstnævnte at opnå nogen succes.

Trin 4

Atletens teoretiske træning spiller en vigtig rolle. For at blive en sportsmester er det ikke nok at kende antallet af standarder, antallet af besejrede modstandere eller det rigtige sted i konkurrencen. Viden om kroppens struktur og funktion, om videnskabelige måder at udholde udholdenhed, styrke og fleksibilitet, om den korrekte organisering af træning, om de forskellige måder at træne atleter på, deres fordele og ulemper osv. Er meget vigtig.

Trin 5

Sammen med træneren udarbejder atleten en klar trinvis plan for sportsuddannelse under hensyntagen til køn, alder, træningsniveau og andre individuelle karakteristika hos den studerende. Opfyldelse af alle de foreskrevne recepter gør det muligt konsekvent at løse de nødvendige opgaver på hvert trin i træningen. Om nødvendigt kan underviseren justere den eksisterende plan. Som regel giver en sådan tidsplan, at en atlet kan deltage i konkurrencen på toppen af sin sportsform.

Trin 6

Forestillinger begynder med bykonkurrencer. Efter at have opnået det krævede antal første og andenpladser begynder atleten at udføre ved regionale mesterskaber. Så snart standarden for titlen kandidat til mester i sport eller mester i sport er opfyldt, tildeles den tilsvarende titel. I teamsport tildeles titlen Master of Sports efter sejr i en all-russisk konkurrence. Silver Cup garanterer nomineringen af en kandidat til Master of Sports.

Trin 7

Efter at have tildelt en titel eller kategori udstedes en atlet en klassifikationsbog i den organisation, hvor han blev uddannet. Denne bog certificerer sin sportstitel (rang) og indeholder information om alle de pladser, som ejeren har besat i konkurrencen. Derudover tildeles en særlig badge.

Anbefalede: