Sådan Afholdes De Paralympiske Vinterlege I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afholdes De Paralympiske Vinterlege I Sochi
Sådan Afholdes De Paralympiske Vinterlege I Sochi

Video: Sådan Afholdes De Paralympiske Vinterlege I Sochi

Video: Sådan Afholdes De Paralympiske Vinterlege I Sochi
Video: Церемония открытия - Паралимпийские зимние игры 2014 года в Сочи 2024, Kan
Anonim

Fra 7. til 16. marts 2014, efter afslutningen af vinter-OL 2014, afholdes de paralympiske lege XI i Sochi. Disse konkurrencer for mennesker med handicap er et symbol på mod, modstandsdygtighed, udholdenhed. Paralympiske atleter viser med deres eget eksempel, at en person altid kan argumentere med en grusom skæbne og overvinde eventuelle forhindringer. Traditionelt afholdes konkurrencer på de samme sportsfaciliteter, hvor olympiske atleter konkurrerede. Hvordan vil dette paralympiske spil udspille sig?

Sådan afholdes de paralympiske vinterlege i Sochi 2014
Sådan afholdes de paralympiske vinterlege i Sochi 2014

Hvad vil blive inkluderet i programmet for de paralympiske spil i Sochi

Atleter fra 45 lande vil deltage i de paralympiske vinterlege, der vil konkurrere om 72 sæt medaljer. Konkurrencer vil blive afholdt i skiskydning, alpint skiløb, hockey, langrend, snowboarding og curling.

Åbnings- og afslutningsceremonierne for de paralympiske lege afholdes. Maskotterne til disse konkurrencer er Ray og Snowflake - fantastiske skabninger, der kom fra andre verdener for at hjælpe folk med at bruge menneskekroppens skjulte reserver.

Hvor bor paralympiske atleter i Sochi

Alle forhold er skabt for handicappede på den olympiske landsby i Sochi. Blide ramper, der fører til indgangen til hotelbygningerne, elevatorer med øget kapacitet, lejligheder med rummelige lave badeværelser med gelændere - alt dette og meget mere vil få deltagerne i de paralympiske spil til at føle sig godt tilpas og komfortable. Det samlede antal af sådanne lejligheder er ca. 570.

Det skal bemærkes, at der ikke kun er gjort meget for handicappede i den olympiske landsby, men i hele byen. Undergange samt indgange til mange bygninger har nu ramper.

Talrige frivillige, der er uddannet i specielle kurser, vil hjælpe deltagerne i de paralympiske lege. Disse mennesker vil ledsage atleterne gennem spilne, hjælpe i hverdagen.

Det skal bemærkes, at det russiske paralympiske hold presterede glimrende ved OL i 2010 i den canadiske by Vancouver. Hun tog tillidsfuldt det første holdplads og havde kun vundet 38 medaljer: 12 guld, 16 sølv og 10 bronze. Der er ingen tvivl om, at vores atleter ved de kommende Paralympics med massiv og venlig støtte fra fans også viser deres bedste side.

Anbefalede: