Sådan Afholdes De Olympiske Lege I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afholdes De Olympiske Lege I Sochi
Sådan Afholdes De Olympiske Lege I Sochi

Video: Sådan Afholdes De Olympiske Lege I Sochi

Video: Sådan Afholdes De Olympiske Lege I Sochi
Video: Олимпиада 1972 — Мюнхенские убийства 2024, April
Anonim

Den 7. februar 2014 åbner de olympiske vinterlege i Sochi. De kommende OL markerer et rekordantal medaljer: 98 sæt præmier trækkes. Konkurrenceprogrammet inkluderer en række nye discipliner. Sportselskere finder et lyst, begivenhedsrigt show.

Sådan afholdes de olympiske lege i Sochi
Sådan afholdes de olympiske lege i Sochi

Hvad er inkluderet i OL-programmet 2014

Olympians i Sochi vil konkurrere om medaljer i 7 sportsgrene: skiskydning, bobslæde (som også inkluderer skelet), ishockey, curling, rodel, hurtigskøjteløb (hurtigskøjteløb, kort løb, kunstskøjteløb), skiløb (langrend, alpint skiløb, skihop, snowboarding, freestyle).

I betragtning af tilskuernes store interesse for en af de lyseste og mest spektakulære sportsgrene - ishockey gik NHL-ledelsen for at møde Den Internationale Olympiske Komité og blev enige om at tage en pause i vintersæsonen, så NHL-spillerne kunne deltage i kampe for deres Olympiske hold.

Konkurrencested

Olympierne vil konkurrere to steder: direkte inden for grænserne til Sochi og uden for, omkring 40 kilometer fra byen. Disse steder har modtaget officielle navne: "kystklynge" og "bjergklynge".

Kystklyngen inkluderer den olympiske park, hvor alle isarenaer er placeret, samt det nye Fisht-stadion designet til 40 tusind tilskuere. Ud over dette stadion er der Bolshoi Ice Palace, Puck Ice Arena, Iceberg Winter Sports Palace, Adler Arena og Ice Cube, hvor curlingkonkurrencer vil finde sted. Alle disse sportsfaciliteter er placeret så tæt på hinanden, at de kan overvejes inden for gåafstand. I denne henseende kan de olympiske lege i Sochi betragtes som unikke.

Friluftskonkurrencer vil blive afholdt i bjergklyngen, der ligger på skisportsstedet Krasnaya Polyana. Her bliver medaljer i skiskydning, skiløb, rodling og bobslæde kappet. Denne klynge inkluderer 5 moderne komplekser, der opfylder de højeste krav. Laura-komplekset vil være vært for skiskydere og langrendskonkurrencer, Russkiye Gorki er vært for skihop, Sanki-komplekset er vært for slæder og bobslyngere, og besøgende på Rosa Khutor-komplekset vil se alpine skiløbers konkurrencer. På området "Rosa Khutor" er der også et separat kompleks "Extreme Park", hvor freestyle- og snowboardkonkurrencer afholdes.

Anbefalede: