Sådan Bestiller Du Billetter Til De Olympiske Lege I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestiller Du Billetter Til De Olympiske Lege I Sochi
Sådan Bestiller Du Billetter Til De Olympiske Lege I Sochi
Anonim

De Olympiske lege i Sochi er af stor interesse ikke kun blandt dem, der på en eller anden måde er forbundet med sport, men også blandt flertallet af russerne. Jeg vil ikke kun følge konkurrencerne, men også se, hvad de formåede at bygge i Krasnaya Polyana, hvordan de kunne udstyre olympiske faciliteter på så kort tid. Derfor er billetter til spilene udsolgt meget hurtigt. Og hvis du ikke køber dem nu, er der en chance for ikke at være blandt de heldige, der så denne betydningsfulde begivenhed med egne øjne og ikke gennem kameralinsen.

Sådan bestiller du billetter til de olympiske lege i Sochi
Sådan bestiller du billetter til de olympiske lege i Sochi

Olympiad-billetter - hvem sælger

Bestilling og salg af billetter til XXII Olympiske vinterlege håndteres af en organisationskomité oprettet specielt til denne begivenhed. På dets officielle hjemmeside kan du købe billetter i en række priskategorier. De billigste er uden sæder. Meget dyrt - i VIP-kasser.

Sådan køber du en billet til OL i Sochi 2014

Beboere i Den Russiske Føderation skal for at købe en billet til de olympiske vinterlege registrere sig på organisationskomiteens officielle hjemmeside. Udlændinge bliver nødt til at gøre dette gennem specielle akkrediterede agenturer. De er til stede i næsten alle lande i Asien, Afrika, Europa, Amerika og Oceanien. Listen med adresser og telefonnumre findes på den officielle hjemmeside for organisationskomitéen for XXII Olympiske vinterlege.

Ud over at registrere sig på hjemmesiden, skal de, der ønsker at købe en billet til OL, ansøge om et Visa-kort. Kun med dens hjælp kan du betale for billetter til sportsbegivenheder.

Når du har modtaget koden til registrering på webstedet og er blevet en officiel bruger, skal du gå til underoverskriften "Billetter". Der vil du se tidsplanen for sportsbegivenheder, ved siden af hvilke kategorier af pladser til tilskuere. Når du har valgt den, du har brug for, bestiller du en billet. Når du afgiver en indkøbsordre, skal du angive Visa-kortnummeret samt den trecifrede kode på bagsiden af kortet ved siden af signaturen. Dette er nødvendigt, så organiseringskomiteen kan afskrive penge fra kontoen ved hjælp af elektroniske betalingssystemer.

Begrænsninger for køb af billetter til vinterlege i Sochi 2014

En række Olympiad-begivenheder har en billetkøbsgrænse. Du kan ikke købe mere end fire pladser pr. Person. Disse regler gælder for billetter til åbningsceremonien, kunstskøjteløb og ishockey. For alle andre discipliner og begivenheder kan du ikke købe mere end halvtreds billetter pr. Person.

Anbefalede: