Hvornår Afholdes De Olympiske Lege I Sochi

Hvornår Afholdes De Olympiske Lege I Sochi
Hvornår Afholdes De Olympiske Lege I Sochi

Video: Hvornår Afholdes De Olympiske Lege I Sochi

Video: Афины, Греция. Здесь есть не только Парфенон! Большой выпуск. 2022, December
Anonim

For anden gang i historien afholdes de olympiske lege i Rusland. For første gang blev denne store sportsbegivenhed afholdt sommeren 1980 i Moskva, og nu møder Sochi Vinter-OL. De første nye baner, bygget specielt til denne begivenhed, blev testet af skiløbere ved de konkurrencer, der blev afholdt i Krasnaya Polyana vinteren 2012. Præcis 2 år før den olympiske flamme tændes på den største sportsarena.

Hvornår afholdes de olympiske lege i Sochi
Hvornår afholdes de olympiske lege i Sochi

Datoen for XXII vinter-olympiske lege er allerede kendt. Planlagt at åbne kl. 7 og lukke den 22. februar 2014. I løbet af disse dage vil 98 sæt medaljer blive spillet i 15 sportsdiscipliner. Næsten umiddelbart efter de olympiske lege ved de samme sportsfaciliteter fra den 7. til den 16. marts 2014 afholdes de traditionelle paralympiske lege, hvor handicappede atleter deltager.

OL i Sotji afholdes på to spillesteder. De sportskonkurrencer, der finder sted i det fri, vil være vært for det berømte skisportssted "Krasnaya Polyana", der ligger 50 km fra byen, i bjergene. Nu bygges her en olympisk bjerglandsby, et stort skikompleks "Rosa Khutor" og en kælkebane "Rzhanaya Polyana", hvor bobslyngere vil konkurrere.

I selve Sochi bygges indendørs isarenaer, små og store, et skøjteløbscenter, en arena for curlingkonkurrencer, et issportspalads, der vil være vært for kunstskøjteløb og short track-konkurrencer med en kapacitet på 12 tusind fans. Derudover er opførelsen af ​​det vigtigste olympiske stadion, der er designet til 40 tusind tilskuere, og den olympiske landsby, hvor atleter og presse skal bo, næsten afsluttet. Det forventes, at omkring 12 tusind journalister vil blive akkrediteret til legene. I henhold til byggeplanerne skal alle faciliteter være færdige inden 2013.

Tv-udsendelser fra de olympiske Sochi-konkurrencer vil blive set af omkring 3 milliarder seere over hele verden, men de, der med egne øjne ønsker at se dette uforglemmelige show, har mulighed for at købe billetter på forhånd.

Implementeringen af ​​et unikt projekt til de Olympiske lege i Sochi vil muliggøre udvikling og implementering af de mest moderne standarder og teknologiske løsninger. Et omfattende program med kontinuerlig olympisk uddannelse, et system med høje miljøstandarder, et interaktivt uddannelsesprogram for et bredt internetpublikum, der giver brugerne tilgængelig information om den olympiske og paralympiske bevægelse, er allerede i drift.

Populær af emne.