Sådan Slipper Du Af Strækmærker Og Cellulite

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Strækmærker Og Cellulite
Sådan Slipper Du Af Strækmærker Og Cellulite

Video: Sådan Slipper Du Af Strækmærker Og Cellulite

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: SÅDAN SLIPPER DU AF MED STRÆKMÆRKERNE | Hamsa Yassin 2023, Februar
Anonim

Det er let og simpelt at forkæle vores smukke krop. Pointen er slet ikke ekstra pund, men i sådanne problemer som cellulite og strækmærker. Lår, balder og mave er de mest problematiske dele af kroppen for enhver kvinde. Det er her, at kroppen akkumulerer en stor mængde fede aflejringer, hvilket resulterer i strækmærker, og der dannes cellulite. Hold ikke op med dem. Det vil kræve en masse tålmodighed og udholdenhed at slippe af med dem og ikke slukke for den tilsigtede vej.

Sådan slipper du af strækmærker og cellulite
Sådan slipper du af strækmærker og cellulite

Er det nødvendigt

skift din livsstil, revideret din diæt, vær tålmodig og giv ikke op

Instruktioner

Trin 1

For at reducere strækmærker og slippe af med cellulite, træne dig selv i at tage godt af din hud hver dag. Lav en række muskelstyrkende øvelser, spis en afbalanceret diæt, vælg en personlig diæt og oprethold en aktiv livsstil.

Trin 2

Gnid tørt med en børste eller en speciel vante. Gnid huden, indtil den er rød. Denne øvelse forbedrer hudtonen og stimulerer kredsløbssystemet. Udfør proceduren to til tre gange om ugen før du bruser.

Trin 3

Tag et kontrastbruser. Det har fantastiske effekter på hele din krop. Vekslen mellem varmt og koldt vand gendanner perfekt blodforsyningen, styrker kroppen og fremmer den generelle sundhed. Efter brusebad skal du gnide kroppens problemområder grundigt med et tørt håndklæde og anvende en nærende creme.

Trin 4

Tag dig tid til at suge i det varme havsaltbad. Salt slapper af hele kroppen godt, renser huden og gør den blød og silkeagtig. Du er velkommen til at eksperimentere. Tilsæt honning, mælk og infusioner af forskellige urter til vandet.

Trin 5

Få en massage straks efter vandbehandlingen. Til disse formål skal du fylde op med en anti-cellulitecreme eller skrubbe. Glem ikke, at selv den mest almindelige strygning, gnidning og klemning er til stor fordel i kampen mod strækmærker og cellulite.

Trin 6

Lav en række forskellige indpakninger. For at gøre dette skal du bruge en blanding af vegetabilske og æteriske olier. Påfør olien på tør hud og masser grundigt. Sæt derefter med plastfolie og pakk varmere op.

Trin 7

Overspis ikke. Prøv kun at spise sunde fødevarer, der er rige på vitaminer. Inkluder proteinrige fødevarer i din kost.

Trin 8

Det er svært at sige, hvad der er mere skadeligt og værre - cellulite eller strækmærker. Oftere end ikke supplerer de bare hinanden. Husk, at konsistens og regelmæssighed er din vigtigste assistent i kampen mod dem. Vær ikke doven, og du vil få succes!

Populær af emne.