Sådan Lærer Du Ting På Dit Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Ting På Dit Ben
Sådan Lærer Du Ting På Dit Ben

Video: Sådan Lærer Du Ting På Dit Ben

Video: Skurke og deres børn i skolen! Del 2! Hver forælder er sådan! Cartoon Cat familie! 2022, December
Anonim

Nøglen til boldbesiddelse i fodbold er at holde den i lang tid. En øvelse som polstring af bolden på foden hjælper spilleren med at udvikle koordination og reaktion. Så hvordan lærer du at sparke med din fod?

Sådan lærer du ting på dit ben
Sådan lærer du ting på dit ben

Instruktioner

Trin 1

Vælg gode, komfortable træningssko. Køb ikke for smal. Det bør heller ikke dingle på benet. Det er bedst, hvis det er stift nok futsal sneakers eller almindelige støvler. Uanset hvad det skal være, skal de nøjagtigt passe til dine fødder.

Trin 2

Få en fodbold hård læderkugle. Træn med det samme på et godt professionelt udstyr, så det hjælper dig i et officielt spil eller præstation. Sørg for, at bolden er oppustet godt inden træning.

Trin 3

Vælg din træningsplacering. Lad det være enhver gratis legeplads eller fodboldbane. Dækningen betyder ikke rigtig noget. Træn med venner eller ligesindede. Som regel, med fælles øvelser, opnås fremskridt med at slå bolden meget hurtigere, da en spilkonfrontation træder i kraft.

Trin 4

Træn din kropsbalance i lang tid. Inden du sparker bolden, skal du gøre følgende enkle øvelse. Stå på dit højre ben, bøj ​​dit venstre knæ og løft det op, hold dine hænder på brystniveau. Prøv at forblive sådan i et par minutter. Gør det samme med venstre ben. Denne enkle teknik hjælper dig med at koncentrere dig og opretholde balance i lang tid.

Trin 5

Stuff med to fødder på én gang. Nu er det tid til selve fyldningen. Bøj dit bagben let, ret dit forben og tag et par prøvetider. Hold ryggen lige og indstil tempoet med dine håndbevægelser. Se nøje, hvordan bolden bevæger sig. Prøv at slå med din fod nøjagtigt midt i bolden, så den flyver op og ikke går til siden. På dette tidspunkt bliver mange begyndere forvirrede. Brug også den anden fod, selvom kun en kan bruges til freestyle. Dette giver dig en fordel i forhold til dine rivaler i konkurrence.

Trin 6

Finpudser dit håndværk regelmæssigt. Når du forstår, hvordan du udfylder korrekt, skal du observere boldens koordinering og bane, begynde konstant at konsolidere dine færdigheder på banen. Gør dette konstant og noter resultaterne af, hvor meget du var i stand til at slå bolden med hver fod. Alt dette vil føre dig til hurtige fremskridt med at sparke bolden.

Populær af emne.