Sådan Bruges Muskler Så Meget Som Muligt På En Stepper

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Muskler Så Meget Som Muligt På En Stepper
Sådan Bruges Muskler Så Meget Som Muligt På En Stepper
Video: Sådan Bruges Muskler Så Meget Som Muligt På En Stepper
Video: Bewegungsablauf CX 6.1 und CX 7.3 2023, Februar
Anonim

En stepper er en populær moderne træner, der giver dig mulighed for effektivt at stramme gluteal- og lægmusklerne ved hjælp af trin. For at opnå maksimale resultater er det dog nødvendigt at bruge alle de benmuskler, der er involveret i arbejdet med stepperen korrekt.

Sådan bruges muskler så meget som muligt på en stepper
Sådan bruges muskler så meget som muligt på en stepper

Instruktioner

Trin 1

Træning med denne simulator er en efterligning af at gå op ad trappen, hvor kropsvægten skiftevis overføres til den ene side og derefter til den anden. Denne øvelse har en positiv effekt på det kardiovaskulære system, leddets tilstand samt musklerne i lår og bækken. Når man gør det, arbejder benmusklerne i en dynamisk tilstand, mens pressen, taljen og rygens muskler kun er statisk involveret - med andre ord, når man træner med en stepper, tænder en person næsten halvdelen af ​​sin krop.

Trin 2

Med den maksimale muskelinddragelse og den største trinamplitude er bagdelen først og fremmest belastet, hvilket giver dem mulighed for at danne deres smukke og elastiske form meget hurtigere og mere effektivt end med noget andet cardioudstyr. For at opnå mærkbare resultater er det nok at bruge ti minutter på en lektion med en stepper flere gange om dagen. Efter at musklerne er vant til belastningen, kan træningstiden gradvis øges med ti minutter, mens man ikke glemmer at overvåge kroppens reaktion og din puls.

Trin 3

For at maksimere brugen af ​​muskler, når du arbejder med en stepper, er det først og fremmest nødvendigt at strække dem godt, opvarme hofter og balder - dette minimerer graden af ​​stress og overanstrengelse. Derefter skal du stå på stepperen helt lige, mens du hviler på overfladen med hele din fod med knæene fra hinanden. Når du går, skal kroppen vippes lidt fremad, men holdningen skal holdes helt lodret uden den mindste bøjning af ryggen.

Trin 4

Træning på en stepper skal startes og sluttes i en målt, rolig rytme i slutningen af ​​strækningen i fem minutter for at konsolidere effekten og lindre spændingen. Når kroppen vænner sig til daglige aktiviteter, skal den introduceres to dage om ugen uden træning på stepperen, og erstatte den med andre typer øvelser, der gør det muligt for musklerne at udføre mere multitasking-arbejde uden at koncentrere sig om et trin. Når ovenstående betingelser er opfyldt, vil klasser med en stepper indlæse musklerne så meget som muligt og hurtigt danne smukke ben og balder.

Populær af emne.