Sådan Får Du Masse Så Hurtigt Som Muligt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Masse Så Hurtigt Som Muligt
Sådan Får Du Masse Så Hurtigt Som Muligt

Video: Sådan Får Du Masse Så Hurtigt Som Muligt

Video: Sådan Får Du Masse Så Hurtigt Som Muligt
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2024, Kan
Anonim

En person ønsker ikke altid at slippe af med overskydende kropsvægt. Der er tidspunkter, hvor du har brug for at gå op i de kortest mulige linjer, hvilket betyder i et meget hurtigt tempo. Hvordan får man masse? Der kan være mange måder.

Sådan får du masse så hurtigt som muligt
Sådan får du masse så hurtigt som muligt

Er det nødvendigt

  • - Organisering af korrekt ernæring
  • - Streng overholdelse af kosten
  • - Afvisning af dårlige vaner.

Instruktioner

Trin 1

Behovet for at gå op i vægt på kort tid skyldes normalt helbredsproblemer. Først og fremmest skal du besøge læger - en terapeut og en ernæringsekspert, blive testet, og så vil det overordnede billede af behovet for at øge kropsvægten stort set blive afklaret. Den anden årsag kan være - din passion for bodybuilding. Tænk over, om smukke biceps og triceps er dit helbredsværd. Det har trods alt længe ikke været nogen hemmelighed for nogen, at atleter, der bruger specielle lægemidler til hurtig muskelvækst, er meget skadelige for deres krop.

Trin 2

Organiser korrekt ernæring. Hvis du ikke ved, hvordan du går op i vægt hurtigt og effektivt, hjælper din diæt dig. Spis tre måltider om dagen på samme tid. Kroppen vænner sig til dette og fordeler selv omkostningerne ved at genoprette energi, styrke kroppen og øge dens vægt. Fødevarer skal have højt kalorieindhold - kartofler, bælgfrugter, korn, brød, kød osv. Mange kunstnere til rollen blev tvunget til hurtigt at få masse. Normalt spiste de en masse boller til dette om natten. Dette er en meget effektiv måde.

Trin 3

Spis en vægtøgning diæt. Spis kun, hvad du har planlagt for dig selv. Det er bedre at erstatte fede koteletter med kogt kylling; i stedet for ris og pasta, prøv at bruge kartofler.

Trin 4

Gå til apoteket og køb vægtøgningsstimulerende midler. Kropsvægt begynder at stige hurtigere. Kemiske præparater bør ikke anvendes. Ølgær eller proteinprodukter, inklusive dem, der bruges af atleter, er gode.

Trin 5

Hvis du vil tage på i vægt gennem hurtig muskelvækst, skal du sammen med arbejde i gymnastiksalen begynde at bruge kemiske hormonelle lægemidler i piller og injektioner (steroider). Men langvarig brug af denne "kemi" er ikke sikkert for dit helbred.

Anbefalede: