Sådan Får Du Masse Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Masse Hurtigt
Sådan Får Du Masse Hurtigt

Video: Sådan Får Du Masse Hurtigt

Video: Sådan Får Du Masse Hurtigt
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2024, Kan
Anonim

Ikke altid intens træning i gymnastiksalen fører til den ønskede muskelvækst. Nogle atleter er ikke i stand til at opbygge den krævede mængde muskler på trods af seriøst arbejde. Bare det at løfte en masse vægt er ikke nok, du skal alvorligt revidere dine vaner med hensyn til kost, daglig rutine og træningsplan, så muskelfibre begynder at vokse med spring.

Sådan får du masse hurtigt
Sådan får du masse hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Giv dine muskler rigeligt med byggemateriale. Din diæt skal indeholde den krævede mængde proteinfødevarer. For at muskelmassen skal stige, har du brug for ca. 2 gram protein for hvert kilo vægt. Det er bedst, hvis dette protein kommer ind i din krop fra magert kød og mejeriprodukter.

Trin 2

Lad dig ikke rive med af filigran arbejde på individuelle muskler. Biceps krøller kan gøres på ubestemt tid, og en dag vil de helt sikkert give resultater. Men det er meget hurtigere at udføre grundlæggende øvelser i fri vægt under træning. Rækker, presser, squats med en vægtstang er i stand til samtidig at træne et stort antal muskler. Dette er hvad der giver dig mulighed for at sikre den maksimale vækst af muskelmasse.

Trin 3

Du er velkommen til at tage protein-shakes før træning. Dette vil sikre bedre vækst af muskelfibre. Hvis din mave ikke kan absorbere proteindrikke, skal du udskifte dem med en ostesandwich og kyllingebryst. Men i flydende form absorberes mad hurtigere.

Trin 4

Efter træning skal du sikre dig, at dit blodinsulinniveau er tilstrækkeligt. Det er hans tilstedeværelse, der bremser processen med nedbrydning af proteiner i stressede muskler. En god portion pasta, kartofler eller et par bananer hjælper dig med dette.

Trin 5

Cirka to timer efter træning anbefales det at drikke en sød milkshake eller spise is. Let fordøjelige kulhydrater giver kroppen den glukose, der er nødvendig til muskeludvikling.

Trin 6

Spis et proteinmåltid kort før sengetid. Dette vil forsinke nedbrydningen af protein i musklerne under en nattesøvn. Fedtfattig hytteost med rosiner er et glimrende valg.

Trin 7

Sørg for at hvile efter træning. Uanset hvor spændt du er i gymnastiksalen, vokser musklerne ikke under træning. En stigning i antallet af muskelfibre opstår, når kroppen hviler og genopretter, med et ord, sætter sig i orden efter en hård træning. Jo stærkere belastning, jo længere tid tager det din krop at opbygge nye muskelfibre. Hvis du træner for ofte, vil kroppen beslutte, at tidene er kommet, hvilket betyder, at det er på tide at gå ind i tilstanden til økonomisk brug af materiale. På dette tidspunkt stopper muskelvæksten, og oplagringen af energisk gavnlige lipider begynder.

Trin 8

Spis oftere og i mindre portioner. At spise for lidt kan bremse muskelvæksten. Hvis du tager mad jævnt i løbet af dagen, vil leveren have tid til at behandle de indkommende kalorier til kinetisk energi, hvilket vil sikre muskelvækst.

Anbefalede: