Sådan Får Du Muskelmasse Så Hurtigt Som Muligt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Muskelmasse Så Hurtigt Som Muligt
Sådan Får Du Muskelmasse Så Hurtigt Som Muligt

Video: Sådan Får Du Muskelmasse Så Hurtigt Som Muligt

Video: Sådan Får Du Muskelmasse Så Hurtigt Som Muligt
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

En smuk, harmonisk udviklet krop er mange menneskers drøm. Dette er mest vigtigt for atleter. Men for en person, hvis liv ikke er relateret til sport, er det lige så vigtigt at holde kroppen i god fysisk form. Men er det muligt at fremskynde væksten af muskelmasse under træning uden brug af steroider? Ja!

Sådan får du muskelmasse så hurtigt som muligt
Sådan får du muskelmasse så hurtigt som muligt

Instruktioner

Trin 1

Hvis du mindsker inerti, øger du din højde. Hver gang vægten løftes eller skubbes, reduceres belastningen på musklerne. For massevækst er det nødvendigt at opretholde muskelspændinger gennem hele projektilets bane. Oprethold tempoet på 2 sekunder op og 2 sekunder ned. Denne tilgang stimulerer musklerne over hele fibrenes længde og giver mere tid under belastning. Øvelserne er ret vanskelige at udføre, men de er meget mere effektive.

Trin 2

Indånd og udånd derefter med kraft. Når du arbejder med tunge vægte, skal du holde alle karosserisystemer kørende. Dette giver dig mulighed for at udvikle en cellulær energikilde og gøre det muligt at gentage øvelsen. Udånder under den tungeste del af øvelsen. Hvis du f.eks. Laver en squat, skal du inhalere mens du sænker og udånder mens du løfter. Denne tvungen udånding hjælper dig med at koncentrere kraften og give dig styrke. Hold kun vejret i et par sekunder, når du ændrer bevægelsesretning.

Trin 3

Ved at øge cirkulationen af aminosyrer, vil du fremskynde væksten af muskelmasse. Lad ikke fastemekanismen sparke ind, så spis protein hver 3-4 timer til intens træning. Kroppen nedbryder protein fra mad til aminosyrer inden for 45 minutter. Byggesten - Aminosyrer begynder at strømme ind i musklerne. Drik små portioner protein shake med måltider eller slug aminosyre kapsler 15 minutter før måltider. Bedst i denne henseende er en kasein-valleblanding. Valle giver en hurtig effekt, og kasein giver en langsom, som holder kroppen i en tilstand med god kvælstofbalance i flere timer.

Trin 4

Hvis du undgår smerte, mister du højden. Bodybuildere siger: "Ingen smerte, ingen vækst." Vælg belastningen, så de sidste gentagelser gives med vanskeligheder og smerter i aktive muskler (selvfølgelig i moderation).

Trin 5

Strækker sig efter vækst. Indarbejd strækøvelser i din træningsrutine. Du træner musklerne, indlæser dem i maksimal forlængelse. Strækning forårsager ny smerte og derfor yderligere vækst.

Trin 6

Oprethold muskelsammentrækningen. Muskelsammentrækning med stigende modstand er essensen af bodybuilding. Prøv den statiske forkortelsesmetode. Forskning har vist, at det at holde en vægt og få en muskel under belastning til fuld fiasko øger styrke og størrelse. Tag for eksempel en vægt, som du kan holde i tyve sekunder på det mest intense punkt i bevægelsens bane. Forøg gradvis den statiske tid, indtil du kan holde i 30 sekunder, og øg derefter vægten igen for at holde den i 20 sekunder. Modstand i progression plus maksimal sammentrækning er nøglen til vækst.

Anbefalede: