Sådan Får Du Masse På Kort Tid

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Masse På Kort Tid
Sådan Får Du Masse På Kort Tid

Video: Sådan Får Du Masse På Kort Tid

Video: Sådan Får Du Masse På Kort Tid
Video: Sådan får du det meste ud af dit bureau | Din virksomhed i København 2024, April
Anonim

Der er mennesker, som naturen selv har belønnet med støbte muskler. Og de har bare brug for regelmæssig træning for at holde sig i form. Andre, der ikke er så heldige, skal tage på i vægt gennem speciel ernæring, konstant styrkeøvelser og proteinrystelser.

Sådan får du masse på kort tid
Sådan får du masse på kort tid

Instruktioner

Trin 1

For at få muskelmasse på kort tid skal du følge en diæt og træne regelmæssigt på vægttræningsmaskiner. En nybegynder bodybuilder kost består hovedsageligt af proteiner - magert fjerkræ og oksekød og fiber - grøntsager, der indeholder en mindsteprocent stivelse - agurker, tomater, courgette. Komplekse kulhydrater - havregryn, boghvede, banan - er acceptabelt en time før træning. De vil mætte kroppen med energi og give styrke til motion.

Trin 2

Drik mindst to liter vand om dagen. En sådan mængde væske fremskynder metaboliske processer, og muskler vokser hurtigere. Derudover fjerner vand den skadelige mælkesyre fra kroppen, som produceres under hård træning. Det er kun nødvendigt at begrænse væskemængden under træning for ikke at lægge stress på hjertet. I løbet af en times lektion kan du ikke drikke i små slurke ikke mere end et halvt glas.

Trin 3

Du bør ikke starte styrketræning med det samme. Afsæt femten til tyve minutter til cardio (motionscykel, Pilates, løbebånd). Din krop bliver varm, dine muskler bliver mere elastiske, og løftevægten passerer uden skade. Hvis du besøger fitnesscentret for første gang, skal du sørge for at tale med instruktøren. Han vil lytte til dine ønsker og fortælle dig, hvilke øvelser der er bedre egnet til hvilke muskelgrupper.

Trin 4

Drik en protein shake efter din træning. Den indeholder æggehvider, valle eller et ekstrakt fra proteinrige planter såsom soja. Derudover er det beriget med mineralsalte og vitaminer. Dens magiske virkning er, at den mætter musklerne med de proteiner, der er nødvendige for deres vækst. Og når du drikker en cocktail efter træning, når anabolismeprocessen begynder - gendannelsen af mængden af glukose og protein i musklerne, giver du dem et seriøst løft og stimulerer dem til at vokse meget hurtigere.

Anbefalede: