Sådan Bruges En Vibrerende Massager

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges En Vibrerende Massager
Sådan Bruges En Vibrerende Massager
Video: Sådan Bruges En Vibrerende Massager
Video: #3 vibrerende massageapparat til øjet 2023, Februar
Anonim

Dovenskab styrer verden. En slank figur, tonet elastisk hud uden ekstra indsats og energiforbrug er drømmen for mange. Og producenter af forskellige lægemidler og enheder forsøger at hjælpe forbrugerne med at få denne drøm til at gå i opfyldelse. En vibrerende massager er en enhed designet til at gøre figuren perfekt, fjerne ekstra centimeter og øge hudtonen. Selvom princippet om dets anvendelse er simpelt, skal du også være i stand til at øve på en vibrerende massager.

Sådan bruges en vibrerende massager
Sådan bruges en vibrerende massager

Instruktioner

Trin 1

Før du starter klasser med en vibrerende massager, skal du læse listen over kontraindikationer. Hvis du finder en sygdom, du har på listen, skal du vælge en anden metode til kropsformning, ellers risikerer du at forværre din helbredstilstand. Massage af syge organer (og nogle gange ret sunde) ved hjælp af mekaniske apparater kan føre til triste konsekvenser.

Trin 2

Hvis der ikke er kontraindikationer, skal du gøre det dagligt, men ikke blive båret væk. Træningsprogrammet til næsten ethvert vibrerende massageapparat er designet til maksimalt 30 minutter pr. Session. Normalt gives hver del af kroppen ikke mere end 3 minutter. Se instruktionerne for mere detaljerede oplysninger om øvelserne i din model af vibrationsmassager.

Trin 3

Overhold sikkerhedsforanstaltninger. Bloker ikke ventilationshullet på vibratoren. Sørg for, at der ikke kommer væske under træningen. Tilslut det til lysnettet med acceptabel spænding, tag stikket ud efter brug. Brug ikke vibrerende tape på dele af kroppen, som ikke er beskrevet i instruktionerne.

Trin 4

Skift båndene på massageapparatet (massage, anti-cellulite, lymfatisk dræning) i overensstemmelse med den aktuelle opgave. For et hurtigere synligt resultat skal du bruge en anti-cellulitecreme - vibrationsmassage hjælper det med at trænge ind i de dybere lag af huden, derfor vil effekten af ​​dens handling blive stærkere.

Trin 5

Skift massagebåndets position under træning - sænk eller hæv det lidt. Dette vil optimalt påvirke den masserede del af kroppen, vil hjælpe med at bedre "træne" det valgte område.

Trin 6

Vælg behageligt letvægts tøj lavet af naturligt stof til træning på den vibrerende massager, som ikke hæver eller ruller og negerer effekten af ​​massagebåndet. Tøj skal ikke være for løst, men også for stramt.

Trin 7

Kombiner øvelser med en vibrerende massager med regelmæssige fysiske øvelser, balance din ernæring. Ethvert system, der har til formål at korrigere vægt og forbedre silhuetten, er kun mest effektivt med en integreret tilgang.

Populær af emne.