Sådan Bruges Kreatin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Kreatin
Sådan Bruges Kreatin

Video: Sådan Bruges Kreatin

Video: ALT DU BEHØVER AT VIDE OM KREATIN | Hvad er, hvordan virker, indtag af kreatin | Dove Fitness 2022, December
Anonim

Kreatin er en nitrogenholdig organisk syre. Naturligt produceret hos hvirveldyr. Direkte i menneskekroppen dannes kreatin fra L-arginin, L-methionin og glycin. Hvis din krop mangler det, er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt tager kreatintilskud.

Sådan bruges kreatin
Sådan bruges kreatin

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bare vil starte et kreatin ernæringsprogram, skal du i den indledende periode observere doseringen af ​​4-6 gram kreatin 2 gange om dagen i en uge. Tag kreatin i kombination med kulhydrater, som har et øget glykæmisk indeks. De findes i ikke-sure juice (for eksempel i druer eller fersken), vand med honning opløst i det og andre drikkevarer, der indeholder fruktose og glukose.

Trin 2

Varm saften eller vandet lidt op, tilsæt 4-6 g kreatin til drikkevarens glas og rør grundigt. Dette er nødvendigt, så kreatinet opløses bedre i drikken og absorberes bedre i kroppen.

Trin 3

Efter den første uge, som er den såkaldte ladningsfase, skal du også tage kreatin to gange om dagen, men reducer nu dosis til 3 g.

Trin 4

Følg det generelle optagelsesforløb, hvis optimale periode er fra 4 til 6 uger. Tag derefter en obligatorisk pause i optagelsen i mindst to uger. Denne pause er nødvendig for kroppens naturlige kreatinniveauer at komme sig, da kroppens egen kreatinproduktion falder, når kreatintilskud tages.

Trin 5

For endnu bedre absorption af kreatin i din krop, tag det på tom mave. Hvis denne anvendelsesmetode forårsager mavesmerter eller diarré, skal du tage kreatin efter måltiderne.

Trin 6

Tag kreatin straks efter søvn efter indtagelse af desserter og slik eller en halv time til en time efter træning, da i disse tilfælde øges niveauet af insulin i kroppen betydeligt, og kreatin absorberes meget bedre af musklerne under disse forhold.

Populær af emne.