Hvordan Man Ikke Bryder Dit Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Bryder Dit Snowboard
Hvordan Man Ikke Bryder Dit Snowboard

Video: Hvordan Man Ikke Bryder Dit Snowboard

Video: Hvordan Man Ikke Bryder Dit Snowboard
Video: How To Improve Your Riding On A Snowboard 2024, Kan
Anonim

Snowboarding - ridning på en snedækket skråning på en bred monoski. Nogle gange er denne ekstreme sport ikke komplet uden fald. Desuden er hverken nybegyndere eller ærede veteraner forsikret mod dem - situationer på banen kan være anderledes. Ofte, når man lærer det grundlæggende i skiløb, bliver begyndere hæmmet af frygten for, hvordan man ikke skal bryde snowboardet, fordi hastighederne kan være ret betydelige, og når man udfører freestyle-tricks, skal man lande på tavlen fra tilstrækkeligt høje højder.

Hvordan man ikke bryder dit snowboard
Hvordan man ikke bryder dit snowboard

Instruktioner

Trin 1

Det er ikke kun, at et snowboardbræt er et ret dyrt sportsudstyr, psykologisk er et brudbrud forbundet med en nødsituation, hvor atleten selv er i fare. Meget afhænger naturligvis af det bræt, du kører, men brugen af moderne teknologi gør det muligt for producenterne at fremstille brædder, der er næsten umulige at bryde. Nå, medmindre du kolliderer med et træ eller en sten i høj hastighed.

Trin 2

Forsøg derfor at slippe af med denne frygt, og mens du lærer det grundlæggende i skiløb, skal du sørge for at lære at falde korrekt på et snowboard for ikke at "bryde" dig selv. Når alt kommer til alt er vores knogler desværre ikke skabt ved hjælp af høje teknologier, selvom de er stærke nok. For det første skal du gøre det til en regel at bære hjelm og købe gode snowboardhandsker, dette beskytter dit hoved mod ujævnheder og dine fingre mod brud.

Trin 3

Årsagen til den øgede risiko for skade på et snowboard er ofte frygt, som begrænser bevægelse, og atletens muskler bliver hårde. I denne tilstand kan ethvert fald blive farligt. Prøv at slappe af, mens du kører, en blød, fri plastikdel vil ikke blive alvorligt påvirket, når du falder, medmindre det selvfølgelig er ekstreme hastigheder og højder.

Trin 4

En anden årsag til fald og skade for snowboardere er den dårlige tilstand af udstyr, dårlige vejrforhold på bjerget og dårlige sneforhold. Hvis, i modsætning til alpine skiløbere, en skrueskade på ledbåndene i knæleddet ikke er en typisk skade for en snowboarder, så er en brud på håndleddet populær hos dem. Når alt kommer til alt er det så naturligt at erstatte din hånd og hvile på din håndflade, når du falder.

Anbefalede: