Sådan Opbevarer Du Dit Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbevarer Du Dit Snowboard
Sådan Opbevarer Du Dit Snowboard

Video: Sådan Opbevarer Du Dit Snowboard

Video: Sådan Opbevarer Du Dit Snowboard
Video: How To Store Your Snowboard Gear 2024, April
Anonim

Snowboarding, en af de ekstreme vintersportgrene, er nu meget populær blandt både unge og ældre. Og dette er ikke overraskende, fordi snowboarding på snedækkede vidder giver en følelse af frihed, hastighed og lethed. Det er bare en skam, at snowboardsæsonen ikke varer hele året rundt, men kun et par måneder - mens sneen ligger. Med ankomsten af de første optøninger bliver du nødt til at glemme dit yndlingsbræt indtil næste år. Men inden du sender dit snowboard til sommeropbevaring, skal du omhyggeligt forberede det.

Sådan opbevarer du dit snowboard
Sådan opbevarer du dit snowboard

Instruktioner

Trin 1

For at begynde at forberede dit snowboard til opbevaring skal du rense alle dets dele for snavs. Der skal lægges særlig vægt på den glidende overflade. Du kan vaske det med vand og en hård svamp eller med et specielt produkt købt i en butik. Efter rengøring skal du tørre snowboardet af med en tør klud.

Trin 2

Fjern derefter fastgørelseselementerne. For nemheds skyld er det bedre at skrive ned alle parametre (vinkler, fordybninger osv.) Til installationen af monteringerne til næste vinter, så behøver du ikke lide ved at vælge dem igen.

Trin 3

Nu kan du starte hoveddelen af at forberede dit snowboard til sommeropbevaring - konservering af paraffin. Processen er ikke kompliceret, men det kræver særlig omhu, fordi det afhænger af, hvor godt dit bord holder til næste sæson. Til opbevaring af et snowboard er både paraffinvoks, der blev taget til at smøre et snowboard til skiløb, og voks af et almindeligt lys egnet. Forbered først arbejdspladsen: dæk gulvet med aviser (for ikke at pletter med voks), placer snowboardet på to afføring og glid overfladen op. Du skal også bruge et strygejern til konservering. Bedre at tage den, som du ikke har noget imod at ødelægge. Varm derefter jernet op til en temperatur, hvor voks smelter, men ikke brænder. Påfør paraffinvoks på snowboardets glidende overflade og fordel det jævnt med et strygejern. Det er nødvendigt at dække hele snowboardets glidende overflade.

Trin 4

Vælg nu et passende sted at opbevare dit snowboard om sommeren. Undgå steder, hvor direkte sollys falder på tavlen (f.eks. En altan), fordi i dette tilfælde kan det falme og tørre ud. Det er bedre at vælge en vandret position til opbevaring af snowboard for at undgå deformation. Af samme grund skal du ikke stable nogen genstande oven på tavlen.

Trin 5

Når snowboardet er klar til opbevaring, skal du ikke glemme at tage sig af bindingerne og støvlerne. De skal vaskes grundigt, og tekstildelene skal vaskes. Efter tørring skal du fylde støvlerne med aviser og læg dem i kassen med fastgørelseselementerne. Til opbevaring er et almindeligt skab eller spisekammer velegnet, men ikke en altan eller kælder. Hvis du følger disse regler, overlever dit snowboard og udstyr let den varme sommer og vil se ud som nyt i næste sæson!

Anbefalede: