Sådan Finder Du Størrelsen På Dit Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Størrelsen På Dit Snowboard
Sådan Finder Du Størrelsen På Dit Snowboard

Video: Sådan Finder Du Størrelsen På Dit Snowboard

Video: Sådan Finder Du Størrelsen På Dit Snowboard
Video: How to Choose the Correct Snowboard Size 2024, Kan
Anonim

Hver vinter beslutter flere og flere mennesker at gå på snowboarding. Snowboarding er en levende og følelsesladet underholdning og også en af de bedste vintersport. Begyndende atleter har ofte svært ved at vælge et snowboard, når de køber, uden at vide hvilke parametre og egenskaber der skal overvejes for at vælge det rigtige bræt og udstyr til dem. Lær hvordan du vælger den rigtige størrelse snowboard i denne artikel.

Sådan finder du størrelsen på dit snowboard
Sådan finder du størrelsen på dit snowboard

Instruktioner

Trin 1

Beregn længden på dit snowboard baseret på din højde. Anbring snowboardet lodret på gulvet og se på hvilket niveau dets øverste kant er i forhold til dig. Et snowboard passer dig, hvis kanten når dine kraveben eller hage.

Trin 2

Snowboards kommer i forskellige længder, fra 100 til 180 cm, og hvis du er en nybegynder snowboarder, skal du vælge et kort bord, der ikke overstiger længden beskrevet ovenfor. Hun er ret manøvrerbar og giver dig mulighed for at udføre enkle tricks.

Trin 3

Hvis du vælger et langt snowboard, der kan være så langt som midten af dit ansigt til dine øjenbryn, skal du være en mere erfaren atlet.

Trin 4

En endnu længere plade, der når panden eller kronen på hovedet i oprejst position, er vigtig for de snowboardere, der ofte går ned ad lange skråninger i høj hastighed og tager skarpe sving.

Trin 5

Valget af et snowboard afhænger også ikke kun af højden, men også af din vægt. Hvis din kropsvægt er lav, skal du vælge korte og fleksible snowboards. Hvis du har en medium opbygning, skal du vælge et snowboard, der er så langt som afstanden mellem din hage og næse.

Trin 6

Folk med stor opbygning, der har meget vægt, er tvunget til at vælge lange og stive brædder, der har mere stabilitet og vil bære mindre af belastningen.

Trin 7

Hvis du vil øge din kørehastighed, skal du vælge et snowboard ved at tilføje 5 cm til den længde, der passer dig. Hvis du vil mindske hastigheden, trækkes 5 cm fra bordets længde.

Anbefalede: