Sådan Finder Du Ud Af, Hvor Dit Snowboards Næse Er

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af, Hvor Dit Snowboards Næse Er
Sådan Finder Du Ud Af, Hvor Dit Snowboards Næse Er

Video: Sådan Finder Du Ud Af, Hvor Dit Snowboards Næse Er

Video: Sådan Finder Du Ud Af, Hvor Dit Snowboards Næse Er
Video: Snowboard Noses - The Ultimate Guide | Chris & Andreas Explain 2024, Kan
Anonim

For at finde ud af, hvordan man korrekt kører på et snowboard, skal man først se og måle det korrekt. Find ud af dens samlede længde, afstanden mellem kontaktpunkterne og afstanden fra centrum til indlejringerne (huller til fastgørelseselementer). Disse værdier hjælper dig med at bestemme udseendet på et givet bord.

Sådan finder du ud af, hvor dit snowboards næse er
Sådan finder du ud af, hvor dit snowboards næse er

Instruktioner

Trin 1

Du kan identificere næsen (forenden af snowboardet) og halen på snowboardet ved hjælp af nogle karakteristiske træk. Se nærmere på formen på tavlen, sammenlign bredden og længden af de afrundede ender.

Trin 2

Freeride boards er velegnede til begyndere. De er alsidige, da de er designet til at glide godt på medium tyk sne. Disse modeller har en bredere næse og en smalere hale og et blødere design fra den forreste fastgørelse til næsespidsen. Denne form gør det muligt for brættet at flyde godt i den jomfruelige jord og takket være den indsnævrede hale udvikler den god hastighed. Men sådanne tavler er ikke særlig almindelige i Rusland. Blandede og freestyle boards, som har en mere symmetrisk form, er mere populære her. Brædderne, som ikke er visuelt symmetriske, er beregnet til at blive rullet i en given retning. I denne type snowboard er næsen normalt mere langstrakt.

Trin 3

Hvis du ikke kan skelne næse og hale visuelt, skal du se på snowboardet fra siden. Som regel har næsen en stor opadgående krumning. Dette gøres for en højere hastighed. Halen har normalt en fladere kurve end næsen.

Trin 4

Mål forsigtigt afstanden fra midten af snowboardet til bindingerne (blinde huller i brættet til montering af bindinger). I alle universelle modeller og freeride-modeller forskydes bindingerne mod halen med 25-35 mm. Meget ofte viser det sig at være det vigtigste kendetegn ved snowboardets næse og hale.

Trin 5

På nogle modeller, især til teknisk freestyle, kan ingen af de anførte skilte findes. Disse er Twin-tip boards, de er ens i bredden, formen og stivheden af halen og næsen, og monteringerne er placeret strengt i midten. Disse brædder er velegnede til at køre i begge retninger og til personer med både venstre og højre forende fødder.

Anbefalede: