Sådan Slipper Du Af En Stor Næse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af En Stor Næse
Sådan Slipper Du Af En Stor Næse

Video: Sådan Slipper Du Af En Stor Næse

Video: Sådan Slipper Du Af En Stor Næse
Video: Sådan slipper du af med forkølelse - Skolen for kropsterapi 2024, Kan
Anonim

En stor næse kan bringe mange oplevelser til ejeren og forårsage komplekser. I dette tilfælde kan du handle på forskellige måder: enten fortsætte med at skamme dig over dit udseende og holde op med det, eller henvend dig til en plastikkirurg for at få hjælp. En specialist udfører en operation kaldet rhinoplasty.

Sådan slipper du af en stor næse
Sådan slipper du af en stor næse

Instruktioner

Trin 1

Forresten kan næseplastik ikke kun ændre næsestørrelsen (for eksempel reducere eller forstørre den), men også bredden, formen og ved hjælp af næseplastik kan du slippe af med pukkel. fra medfødte eller erhvervede mangler. Denne operation skal ikke frygtes, da den er den sikreste blandt de eksisterende og en af de mest almindelige. Rhinoplasty-specialister er længe blevet overført til kategorien af dagligdags operationer. Imidlertid anbefales en sådan operation kun til dem, der har fyldt mindst 18 år (faktum er, at i denne alder dannes vævene stadig, og kirurgisk indgreb kan være farligt). Derudover udføres rhinoplastik ikke på mennesker over fyrre. I dette tilfælde vil årsagen ligge i hudens lave elasticitet og fasthed, som hele den postoperative genopretningsproces vil afhænge af.

Trin 2

Der er andre kontraindikationer for næseplastik. En sådan operation vil være uønsket for personer med sygdomme i det kardiovaskulære system, nyrer, lever, for dem, der har en blødningsforstyrrelse, en tendens til at udvikle keloide ar såvel som diabetes mellitus. Listen over kontraindikationer slutter ikke der, så sørg for at tilmelde dig en konsultation med en specialist og diskutere detaljeret med ham alle dine spørgsmål. Ud over diskussioner vil lægen også foretage computermodellering (det viser dig klart det mulige resultat af operationen og hjælper dig med at vælge den rigtige form og størrelse på næsen), beskriver hvert trin i næseplastik.

Trin 3

Det er ikke udelukket, at der kan være besøg hos andre læger: en anæstesilæge eller for eksempel en terapeut. Derudover kan en plastikkirurg ordinere et besøg hos en ØNH-læge, rhinomanometri (dette er en undersøgelse af nasal vejrtrækning), computertomografi eller røntgen af bihulerne.

Anbefalede: