Sådan Slipper Du Af Mavefedt Fra En Mand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Mavefedt Fra En Mand
Sådan Slipper Du Af Mavefedt Fra En Mand
Video: Sådan Slipper Du Af Mavefedt Fra En Mand
Video: Sådan slipper du af med mavefedt og væskeophobninger (plus en opskrift!) 2023, Februar
Anonim

Mænds fysiske struktur gør det muligt for dem ikke at være bange for aflejring af de første ekstra pund på balder eller ben, som kvinder. Men maven er et problemområde. Derudover gør fraværet af endda minimal daglig stress på mavemusklerne det muligt for fedtaflejringer at ophobes meget hurtigere på det.

Sådan slipper du af mavefedt fra en mand
Sådan slipper du af mavefedt fra en mand

Instruktioner

Trin 1

For at slippe af med mavefedt skal du kombinere systematisk træning med ordentlig ernæring. Kun ved at gøre alt dette i et kompleks kan du stole på resultatet. Der er ingen mening i at torturere dig selv til at svede mens du drikker øl eller spiser hamburgere hver dag.

Trin 2

Spis rigtigt. For at tabe ekstra pund behøver du ikke gå på diæt og opleve en konstant sultfølelse. Det er nok bare at udelukke alkohol og kulsyreholdige drikkevarer fra din diæt så meget som muligt og ændre dem til frugt, te og vand. Spis ikke mel, fede og meget salte fødevarer. Prøv at spise 4-5 gange om dagen, men i små portioner. Udskift stegte fødevarer med kogte eller ovnbagte fødevarer. Prøv at bruge færre urter og olier, når du laver mad. Og tilføj ikke din yndlingsmajones, saucer og ketchup til dine måltider.

Trin 3

Flyt mere. Undgå, hvis det er muligt, kørsel og offentlig transport. Gå til butikken og tag trappen, ikke elevatoren. Gør det til en god vane for dig.

Trin 4

Jog. Dette er den bedste måde at forbrænde overskydende vægt ikke kun på din mave, men i hele din krop. Hvis du lider af meget vægt, og du stadig har svært ved at løbe, skal du bare gå i et hurtigt tempo i lang tid og gradvist erstatte trinnet med et løb.

Trin 5

Rock din abs. Så snart du føler, at overvægt er begyndt at forsvinde, skal du begynde at styrke underlivets muskelmasse. Læg på ryggen, bøj ​​dine ben på knæene, læg dine hænder bag hovedet, og løft brystet mod dine knæ. Dette vil pumpe din øvre og midterste abs. Den nedre abs kan styrkes ved blot at løfte lige ben fra liggende stilling. Start med et lille antal gentagelser i flere sæt, og øg belastningen gradvist.

Populær af emne.