Hvordan En Mand Tager På I Vægt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan En Mand Tager På I Vægt
Hvordan En Mand Tager På I Vægt

Video: Hvordan En Mand Tager På I Vægt

Video: SÅDAN TOG JEG PÅ I VÆGT:) 2022, November
Anonim

Kvinders opmærksomhed tiltrækkes konstant af mænd med en sporty og pumpet figur. For at gå hurtigt op i vægt skal du kombinere styrketræning med korrekt ernæring. Selvfølgelig bliver du nødt til at udelukke alle dårlige vaner - alkohol og rygning.

Hvordan en mand tager på i vægt
Hvordan en mand tager på i vægt

Nødvendig

  • - Mad
  • - øvelser.

Instruktioner

Trin 1

Skift din diæt. Hvis du plejede at spise tre gange dagen før, skal du tilføje yderligere to måltider. Tilsæt den første efter morgenmaden og den anden efter frokosten. Føj gradvist mere og mere mad til din diæt. Brug en uge på at ændre menuen, hvis du skifter mad hurtigt, så forværres din tilstand.

Trin 2

Når du er vant til at spise store mængder mad, skal du beslutte hvad og hvordan du skal spise. Det anbefales at forbruge kød, æg, nødder, mejeriprodukter og korn for at opbygge muskelmasse. Til morgenmad anbefales det at spise mad rig på proteiner og fedt. Sørg for at spise noget frugt før morgenmaden for at forberede din mave til at fordøje mad. Efter to timer, tag to sandwich eller en protein shake. Efter to og en halv time skal du spise en solid frokost med borscht eller anden suppe med et par skiver brød. Til en eftermiddagsmatbit skal du have en proteinryst eller et par sandwich. Middagen skal finde sted to timer før sengetid, kød og salat skal være på menuen. Resten er op til dig.

Trin 3

En vigtig del af komplekset til det hurtige sæt muskelmasse hos mænd er træning. Det er bedst at træne efter en eftermiddagsmatbit eller frokost afhængigt af den daglige rutine. Den første måned med træning skal bestå af muskelopbygningsprogrammer. Det betyder, at du skal løfte en masse vægt og gradvist øge belastningen. Komplekset af styrkeøvelser skal også omfatte push-ups på næver og squats. Hvis du beslutter at gå i gymnastiksalen, så tag en kop sød te i pauserne i stedet for vand. Efter klassen kan du slukke tørsten med en lille mængde mineralvand.

Trin 4

For at opbygge kropsvægt skal du følge dette kompleks fra tre måneder til seks måneder. Når du er gået i vægt, skal du ændre din træning og diæt. Dernæst skal du vælge et program til at bevare musklerne eller pumpe op af lettelsen.

Populær af emne.