3 Store Misforståelser Om Sport

3 Store Misforståelser Om Sport
3 Store Misforståelser Om Sport

Video: 3 Store Misforståelser Om Sport

Video: 3 Store Misforståelser Om Sport
Video: ТОП 5 Вечных Мужских Ароматов - Самая Популярная Мужская Парфюмерия 2024, Kan
Anonim

Skræmmer den populære tro på taljeløse bodybuildere dig og forhindrer dig i at gå i gymnastiksalen? Instruktørerne vil fjerne din tvivl!

3 store misforståelser om sport
3 store misforståelser om sport

Træningsmaskiner gør almindelige mennesker til store, hævede muskler

Myten om at gøre en almindelig tynd person til en kæmpe bodybuilder har eksisteret i lang tid. Virkeligheden er, at det kun er gennem ordentlig ernæring og systemisk træning, at du kan få store muskler. Den sædvanlige diæt er ikke en assistent for dig i dette. Og fedtet pumpes ikke ind i musklerne på nogen måde. Så rolig, at komme ind i gymnastiksalen vil gøre dig til en stor muskel bodybuilder. Muskelvækst kræver testosteron, et mandligt hormon, der er fraværende i den kvindelige krop. Baseret på dette vil kvindelige repræsentanter simpelthen ikke være i stand til at få en atletisk krop med store muskler!

Billede
Billede

Kørselsspænding slider leddene

Der er en misforståelse om, at leddene er mest berørt i sport. Og for at forhindre meget vægt på leddene vikler atleter bandager rundt om deres knæ. Virkeligheden er, at når du træner eller løber ordentligt, får dine led mindst mulig stress. Der er træningsteknikker, så det at forhindre personskade og sygdom, hvis man gør det korrekt. Opvarmning er meget vigtig før enhver træning. Løb og spring vil erstatte at gå på stedet, hvilket er vigtigt for begyndere. Det er nødvendigt at varme alle musklerne godt op, så du under træning ikke bliver såret eller strakt. Instruktøren viser og forklarer teknikken til at udføre opvarmningen og derefter den grundlæggende træning for begyndere. I slutningen af sessionen skal der være en strækning, der strækker de udarbejdede muskler og gør dem elastiske. Polstrende sneakers er uundværlige i din træning!

Billede
Billede

Vener i armene lider af "planken"

Begyndere, der har set nok af "plankesorten" på Internettet, finder ofte, at venerne i lemmerne er hævede, når de udfører denne øvelse. I virkeligheden er udbulende vener resultatet af virkningen af subkutan væske og fedt i menneskekroppen. Professionelle atleter er et eksempel på dette. Når de skifter fra styrke- og volumentræning til cardiotræning med minimalt vandindtag for hurtigt vægttab, vises deres årer. Hvis huden er tynd og tør, er venerne særligt fremtrædende. Selvfølgelig er der også ledsygdomme. De kan genkendes af de ujævnt bulende årer i benene, men ikke i armene.

Anbefalede: