Sådan Løftes Store Bryster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løftes Store Bryster
Sådan Løftes Store Bryster
Video: Sådan Løftes Store Bryster
Video: Jeg Får Lavet Bryster - Igen? 2023, Februar
Anonim

Når et stort bryst mister sin form, elasticitet og begynder at forårsage en masse komplekser, skal du ikke skynde dig langt mod en plastikkirurg, da sådanne operationer ofte ender med at mislykkes og efterlader mærker og ar. Desuden vil resultatet under operationen under alle omstændigheder kun vare 1 til 5 år, og derefter skal brystets form korrigeres igen.

Sådan løftes store bryster
Sådan løftes store bryster

Instruktioner

Trin 1

Der er mange måder at stramme store bryster på, det er værd at starte med kontrastbruser og massage. Skyl dine bryster med koldt vand hver gang du tager et varmt eller varmt bad. Dette hjælper med at gøre hendes hud mere elastisk. Gå derefter videre til massage med kosmetik designet til at forbedre brysternes form. Påfør lidt af produktet på håndfladerne, masser langsomt brystet i cirkulære bevægelser, men dette skal gøres omhyggeligt for ikke at skade med en pludselig bevægelse.

Trin 2

Masker lavet af naturlige produkter har en meget god effekt på sart hud. Hvis du plejer dine bryster ordentligt dagligt og laver specielle masker et par gange om ugen, vil du efter et stykke tid begynde at bemærke forbedringer.

Trin 3

Tag 2 spsk fedtfattig creme fraiche, 1 hjemmelavet æg og 1 spiseskefuld olivenolie. Bland ingredienserne grundigt, og påfør brysthuden efter badning, undgå glorier og brystvorter. Lad masken være tændt i en halv time, og skyl derefter med varmt vand.

Trin 4

Efter 3 dage skal du lave en særlig havregryncreme til dit bryst. For at gøre dette skal du placere 2 spsk havregryn i en lille kop, hældes i en lille mængde kogende vand, dække og lade stå i 20 minutter. Rør den færdige havregrynmaske godt, så der ikke er klumper, og påfør derefter det resulterende produkt både på décolleté og på brysthuden. Efter en halv time skal du vaske dine bryster med varmt vand og tørre dem med et håndklæde.

Trin 5

Skift mellem opstrammende brystmasker.

Trin 6

Under træning kan du pumpe musklerne under brystet og derved øge dens masse og stramme store bryster op. Motion skal udføres mindst en gang hver anden dag, ellers er det bare spild af tid. Start med push-ups, men modificer dem samtidig med ikke at fokusere på mavemusklerne, men på brystområdet.

Trin 7

Så hvile lidt og arbejde med dine hænder. Stå lige med armene udstrakte til siderne, og begynd derefter at lave cirkulære bevægelser, først fremad og derefter i den modsatte retning.

Trin 8

Hvis du anvender samtidig stramning af kosmetik, vil resultatet ikke længe komme.

Populær af emne.