Hvad Er Belastningen Fra Motionscyklen

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Belastningen Fra Motionscyklen
Hvad Er Belastningen Fra Motionscyklen

Video: Hvad Er Belastningen Fra Motionscyklen

Video: Hvad Er Belastningen Fra Motionscyklen
Video: Exercise Bike Exum | FINNLO by HAMMER 2024, Marts
Anonim

At træne på en stationær cykel er et godt valg for folk, der ønsker at holde sig i god form. Med denne simulator kan du slippe af med de hadede pund, pumpe musklerne i underkroppen op, forbedre blodcirkulationen og endda sænke kolesterolniveauet i blodet.

Hvad er belastningen fra motionscyklen
Hvad er belastningen fra motionscyklen

Cardio belastning

Regelmæssig træning på en stationær cykel giver dig mulighed for at få en intens cardiobelastning på hele kardiovaskulærsystemet i kroppen. Faktum er, at under en sådan træning bliver vores hjerte tvunget til at slå hurtigere for at sikre levering af ilt til alle organer og væv i rette tid. Eksperter har gennemført en undersøgelse og bevist, at hjertet tilpasser sig over tid til stress, og væggene i venstre ventrikel øges betydeligt i størrelse. Hos professionelle cyklister kan det holde 40% mere blod end en almindelig persons hjerte. Derudover falder hovedbelastningen under aktiv pedalering på benmusklerne og derved sikres god blodcirkulation i dette område. Denne proces udløser "vaskulær gymnastik" og forhindrer sygdomme forårsaget af åreknuder og vaskulært netværk.

Slankende

Brug af en motionscykel til vægttab giver normalt forholdsvis hurtige resultater. I en times undervisning kan det brænde fra 300 til 800 kcal. Antallet af kilokalorier, som din krop bruger op, afhænger af dens individuelle egenskaber og intensiteten af det træningsniveau, du vælger. Moderne motionscykler giver dig mulighed for at vælge det ønskede træningsniveau afhængigt af din fysiske kondition og også have en indbygget tæller til kilokaloriforbrug. Men husk, at dette kun er et program, og det viser bare gennemsnittet. Hvis du skal træne på en stationær cykel derhjemme, skal du være opmærksom på muligheden for at variere belastningsgraden, når du vælger en model. Hvis midlerne tillader det, skal du vælge en motionscykel med et elektromagnetisk system. Sådanne modeller har en indbygget funktionel computer, der automatisk kan ændre belastningsniveauet afhængigt af det specificerede træningsprogram. Hvis du vil tabe dig så hurtigt som muligt, skal du vælge den belastning med det højeste modstandsniveau, du kan håndtere. Glem ikke at være opmærksom på indikatoren for den maksimale vægt, som maskinen tåler.

Muskelbelastning

Når du træner på en stationær cykel, får din krop belastning på alle musklerne i dine ben, hofter, bagdel og lænd. Hovedbelastningen tages af gastrocnemius muskler, biceps og quadriceps muskler i låret. Mange piger undgår motion på en stationær cykel af frygt for at få enorme pumpede benmuskler. Hvis du er en af dem, skal du ikke bekymre dig. For at få store lindringsmuskler har du ikke kun brug for at træne meget, men også at spise rigtigt og spise mere kilokalorier, end kroppen har brug for at arbejde. Hvis du ikke gør det, skal du bare få smukke elastiske tonede benmuskler. Derudover er motionscyklen ikke designet til at øge muskelvolumen, i princippet er der andet træningsudstyr og frie vægte til dette. Det giver snarere en dynamisk aerob belastning, udvikler større mobilitet og muskleres elasticitet, får dem til at tone op.

Anbefalede: