Hvad Er Skaden Fra Protein

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Skaden Fra Protein
Hvad Er Skaden Fra Protein

Video: Hvad Er Skaden Fra Protein

Video: Hvad Er Skaden Fra Protein
Video: Hvor meget protein skal jeg spise? | #COACH 2023, December
Anonim

Protein er et organisk stof, der består af aminosyrer bundet af en kovalent binding i en kæde. Disse stoffer skaber et polypeptid. Enkelt sagt er protein et koncentreret protein, der danner grundlaget for muskelvæv. I bodybuilding refererer protein til en form for sportsernæring, der er en vigtig diætkomponent.

Hvad er skaden fra protein
Hvad er skaden fra protein

Er der nogen skade fra protein

Mange mennesker tror, at sportsernæring, herunder protein, er sundhedsskadelig. Ifølge nogle versioner påvirker protein styrken, ødelægger leveren og nyrerne og forårsager endda afhængighed.

Svar nu på spørgsmålet: er der nogen skade fra almindeligt protein, der findes i kød, fisk og mejeriprodukter? I dette tilfælde taler vi faktisk om det samme.

Bivirkninger fra denne type sportsernæring er kun mulige under visse omstændigheder, nemlig:

1. Nogle gange har mænd en allergisk reaktion på sojaprotein. Dette skyldes det faktum, at det indeholder fytoøstrogener, som i deres handling ligner de kvindelige kønshormoner østrogener.

2. Fordøjelsessystemet hos nogle mennesker accepterer ikke gluten, og det er også inkluderet i proteinet. Som et resultat kan allergier forekomme.

Du er nødt til at forstå, at vi i begge tilfælde taler om en separat intolerance over for nogle komponenter og ikke om skade på protein.

Mange undersøgelser har bekræftet, at den dosis, som producenterne anbefaler til forbrug, ikke har en negativ indvirkning på en persons indre organer.

Protein kan kun forværre nyresundheden, hvis du har haft nyreproblemer, før du begynder at tage proteinrystelser. Nogle gange manifesterer sådanne sygdomme sig ikke på nogen måde. Det er vigtigt, at alle negative effekter efter tilbagetrækning af koncentratindtaget forsvinder fuldstændigt.

Det kan konkluderes, at protein kun skader kroppen, når der er individuel intolerance eller nyre- og leversygdom. Hvis du ikke har disse komplikationer, vil protein kun gavne dig.

Protein fordele

Men fordelene ved protein er virkelig store, hvorfor det har en høj vurdering blandt atleter.

Protein stimulerer muskelvækst ved at levere essentielle aminosyrer. Så mange forgrenede aminosyrer som valle findes ikke i nogen anden kilde. Under styrketræning er musklerne alvorligt beskadiget, og valleprotein giver dem tilbage, hvad de har mistet.

Hvis de tages efter en intens træning, vil de sultne muskler udløse en forsvarsmekanisme. De begynder at lagre protein, og muskelmassen øges.

De fire essentielle aminosyrer, der findes i protein, hjælper musklerne med at komme sig hurtigere ved at fungere som smertestillende.

Kaseinprotein absorberes meget langsomt i kroppen. Hvis du drikker det før sengetid, føder dine muskler sig på de nødvendige stoffer hele natten.

Protein har mange nyttige egenskaber, dette kan også ses af mange positive anmeldelser. Hvis du går i sport, og du ikke har lever- og nyreproblemer, såvel som intolerance over for komponenterne i dette supplement, vil det koncentrerede protein næsten være uerstatteligt for dig.

Anbefalede: