Hvad Kan Erstatte Protein

Indholdsfortegnelse:

Hvad Kan Erstatte Protein
Hvad Kan Erstatte Protein

Video: Hvad Kan Erstatte Protein

Video: Hvad Kan Erstatte Protein
Video: Liv hack! Udskiftning af Ricotta, som er 2 gange billigere! Sunde opskrifter til vægttab! 2023, September
Anonim

For nogle atleter er opbygning af muskler et alvorligt problem, der simpelthen ikke kan løses ved at gå i gymnastiksalen regelmæssigt. De får hjælp af specielle kosttilskud, proteiner, som desværre ikke kun er dyre, men som heller ikke altid medfører sundhedsmæssige fordele. Mange har en tendens til at sammenligne disse stoffer med anabolske steroider og forsøger derfor at erstatte dem.

Hvad kan erstatte protein
Hvad kan erstatte protein

Protein er en speciel blanding med et højt proteinindhold, som absorberes perfekt af den menneskelige krop og bidrager til hurtig opbygning af permanent muskelmasse. Protein kan ikke fortrænge det sædvanlige protein, som en atlet får fra mad, men det er også umuligt at erstatte det med en simpel diæt med et højt indhold af dette element, da fedtstoffer og kulhydrater, der er opnået fra mad, har mere negative end positive virkninger på figuren. Derudover vil atleten i dette tilfælde være nødt til at udarbejde en klar diæt, der indeholder det korrekte forhold mellem proteiner fra forskellige arter, planter og dyr. Dette er nødvendigt, så hele spektret af de nødvendige aminosyrer kommer ind i kroppen.

Kosten

Proteinrige fødevarer inkluderer:

- kyllingebryst

- lever

- skaldyr

- fedtfattig cottage cheese

- let ost

- bælgfrugter

- kyllingeproteiner

- mælk

- kefir.

Mode

Bodybuildingeksperter anbefaler, at der oprettes et særligt måltidsregime: forbrug ovenstående mad hver anden og en halv til to timer i små portioner på et hundrede gram. I løbet af dagen skal du få den nødvendige andel til hurtigt at opbygge muskler: to gram protein pr. Kg af din egen vægt.

Det menes, at almindeligt mælkepulver er et rimeligt alternativ til proteiner, som i øvrigt er grundlaget for mange proteinrystninger. Det er dette ukomplicerede produkt, at mere end en tredjedel består af valle og kaseinprotein, en anden halvtreds procent er kulhydrater, der er nyttige for kroppen.

Mange atleter skifter til brugen af babymad i kampen for sådanne værdifulde proteiner. På trods af at det indeholder lidt mindre protein end proteiner, er det det, der provokerer væksten og udviklingen af barnets krop, som atleter dygtigt bruger i forhold til deres egne muskler. Eksperter anbefaler, at manglen på protein i babymad skal suppleres med specielle BCAA-aminosyrer, som skal tilsættes i en særlig andel for hver 2-3 kg babymad.

Denne sjove metode betragtes dog som en af de dyreste, og den har en juridisk ret til at eksistere, især i tilfælde hvor proteintilskud ikke er tilgængelige.

Anbefalede: