Hvad Er Forudsigelserne Fra Det Russiske Hold I Slutningen Af OL

Hvad Er Forudsigelserne Fra Det Russiske Hold I Slutningen Af OL
Hvad Er Forudsigelserne Fra Det Russiske Hold I Slutningen Af OL

Video: Hvad Er Forudsigelserne Fra Det Russiske Hold I Slutningen Af OL

Video: Hvad Er Forudsigelserne Fra Det Russiske Hold I Slutningen Af OL
Video: Vejrudsigt for 2022. Får vi tid til at dyrke noget på en kort sommer? 2024, April
Anonim

De Olympiske Lege i London har nået hjemmestrækningen. Og hvis den første halvdel af spillet ikke behøvede russiske sportsfans, er antallet af medaljer, der er vundet af det russiske landshold, de seneste dage steget dramatisk. Fra den 10. august havde russerne allerede 56 olympiske priser, inklusive 12 guld. Og dette er selvfølgelig langt fra grænsen.

Hvad er forudsigelserne fra det russiske hold i slutningen af OL
Hvad er forudsigelserne fra det russiske hold i slutningen af OL

Allerede før starten af OL i London advarede lederne for den russiske olympiske komité og sportsministeriet om, at konkurrenceplanen blev udarbejdet på en sådan måde, at de største chancer for medaljer ville være i de sportsgrene, der vil blive afholdt i anden halvdel af spillet. Det skete faktisk. Derudover er der for eksempel stadig finalerne i konkurrencerne i gruppesynkroniseret svømning og rytmisk gymnastik, hvor det russiske hold er en klar favorit.

Det er dog allerede indlysende, at vi ikke får den tredje kommandoplads: kløften mellem det britiske hold med hensyn til antallet af guldmedaljer er for stor! Derfor er alt, hvad vores team kan opnå, at beholde fjerdepladsen. Det maksimale program inden OL-starten - at vinde 25 guldmedaljer - kan nu kun huskes med et trist smil. Det er næppe muligt at nå minimumsprogrammet (20 medaljer af højeste standard).

Selvfølgelig kan der findes en lang række objektive grunde til dette. Her er den hurtigt voksende styrke i de kinesiske olympiere (og faktisk indtil for nylig tog ingen dette hold alvorligt). Og den ubetingede dominans af sorte atleter, inklusive dem for USA og Storbritannien landshold, i mange typer atletik på grund af en masse genetiske, fysiologiske og historiske faktorer. Atletik er nemlig den "rigeste" type olympiske program medaljer! Og konsekvenserne af de skøre 90'ere, da systemet med træning af atleter på højt niveau næsten blev ødelagt i Rusland.

Faktum er fortsat: forventningerne blev ikke opfyldt. Og forestillingerne fra traditionelt stærke russiske skydespil, fægtere og svømmere ved OL i London kan ikke kaldes et andet ord end "fiasko". Det er nødvendigt at drage alle de nødvendige konklusioner ud fra den opståede situation og begynde at rette den.

Anbefalede: