Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved Sotsji-OL

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved Sotsji-OL
Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved Sotsji-OL

Video: Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved Sotsji-OL

Video: Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved Sotsji-OL
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, April
Anonim

Fans af det russiske landshold har store forhåbninger til vores atleter ved vinter-OL i Sochi. Desuden viste resultatet af de tidligere vinter-olympiske lege i Vancouver sig mildt sagt utilfreds. Derefter var det russiske hold i stand til kun at vinde tre medaljer af højeste standard og kom ikke engang ind i top ti! Fra vores olympiere forventer de en form for rehabilitering i deres oprindelige vægge. Men er det rigtigt, og hvad er chancerne for vores hold?

Hvad er chancerne for det russiske hold ved Sotsji-OL
Hvad er chancerne for det russiske hold ved Sotsji-OL

I hvilke sportsgrene er vores positioner særlig stærke?

Med en høj grad af sandsynlighed kan det antages, at russerne vil præstere med succes inden for skiløb og skiskydning. Vores atleter er traditionelt stærke inden for hockey og kunstskøjteløb. Russere optræder på et forholdsvis højt niveau i rod, skelet, bobslæde. For nylig har der været alvorlige fremskridt inden for hurtigskøjteløb.

Alt dette, især under hensyntagen til den allerede nævnte faktor af hjemmevægge, som giver yderligere moralsk støtte til atleter, giver os mulighed for at stole på høje resultater i disse sportsgrene.

Alpint, freestyle, curling … Chancerne er ikke nok

I mange andre sportsgrene har førende stillinger længe været besat af atleter fra en række lande. Naturligvis er sport uforudsigelig, og der har været tilfælde, hvor den anerkendte favorit var ringere end en outsider. Men dette sker stadig ganske sjældent. Sandsynligheden for, at russere får succes i alpint skiløb, skihop eller for eksempel i en sådan eksotisk sport som curling, på trods af en vis succes tidligere, er meget lille. Det samme gælder freestyle, snowboarding, short track speed skating og nogle andre olympiske discipliner.

Minister for sport i Den Russiske Føderation V. L. Mutko har gentagne gange udtalt, at tredjepladsen i holdet vil blive betragtet som et godt resultat for vores hold. Og præsidenten for den russiske olympiske komité A. D. Zhukov, der var mere optimistisk, argumenterede endda for, at vores hold var ganske i stand til at vinde fra 10 til 14 guldmedaljer og til sidst tage det første hold. Sandt nok glemte han ikke at præcisere: "Sport er sport, enhver planlægning er umulig her!" Ifølge A. D. Zhukov, vores team er forsynet med alt det nødvendige, fordi staten har afsat enorme midler til forberedelse af atleter til OL, så borgerne i Rusland har ret til at stole på deres gode præstationer.

Anbefalede: