Hvad Er årsagerne Til Det Russiske Holds Svigt Ved OL I Vancouver

Hvad Er årsagerne Til Det Russiske Holds Svigt Ved OL I Vancouver
Hvad Er årsagerne Til Det Russiske Holds Svigt Ved OL I Vancouver

Video: Hvad Er årsagerne Til Det Russiske Holds Svigt Ved OL I Vancouver

Video: Why is Russia called ROC at the Tokyo Olympics? 2022, December
Anonim

I 2010 stod fans af de olympiske konkurrencer i Rusland over for alvorlig skuffelse. Landsholdet har fejlet næsten alle sine præstationer uden engang at komme ind i de ti bedste lande i den samlede holdklassificering. På baggrund af tidligere sovjetiske sejre blev et sådant resultat straks døbt russisk sports død. Og mange eksperter begyndte at undersøge årsagerne til et sådant skammeligt nederlag.

Hvad er årsagerne til det russiske holds svigt ved OL i Vancouver
Hvad er årsagerne til det russiske holds svigt ved OL i Vancouver

3 guld-, 5 sølv- og 7 bronzemedaljer - det russiske hold har aldrig modtaget et så lille antal priser. Desuden har russiske atleter mislykkedes i alle de discipliner, hvor de traditionelt blev betragtet som stærke og uovervindelige - hockey, kunstskøjteløb, skiskydning, ski stafetløb. I betragtning af, at lederne af den nationale olympiske komité forudsagde, at det russiske landshold ville modtage mindst 30 priser.

Blandt de mest åbenlyse grunde til, at landsholdet fejler i konkurrencen, er dårlig holdforberedelse, overvurderet selvværd hos atleter og dårlig sportsledelse.

Med hensyn til den utilfredsstillende uddannelse blev der straks snakket om, at landet mangler det materielle og tekniske grundlag for uddannelse af fagfolk. Derudover, hvis der er sportsfaciliteter, hvor gode trænere arbejder, er de placeret i store administrative centre, og ikke alle lovende atleter vil tage derhen, da hans indkvartering og træning vil koste et meget stort beløb.

Atleternes overdrevne selvværd havde også en skadelig indvirkning på vores holds præstationer ved vinter-OL. Medaljerne modtager en betydelig præmie fra staten for deres præmier. Men denne faktor fungerede heller ikke for det russiske hold. Mange kalder atleterne alt for uansvarlige og selvsikre - de var overhovedet ikke bekymrede over russernes følelser, der så hver forestilling med åndedrag.

En anden grund til det russiske holds svigt ved OL i Vancouver er den ineffektive ledelse af lederne af det russiske sportsforbund. For stort personale af embedsmænd i Den Nationale Olympiske Komité, uansvarlig holdning til forberedelse til konkurrencen og manglende korrekt kontakt mellem ledere og atleter.

Hver af disse grunde påvirkede på en eller anden måde det dårlige resultat af landsholdet. Der blev dog ikke draget nogen specifikke konklusioner. Alle embedsmænd, der ledede NOC, forblev på deres steder uden at indrømme nogen skyld eller ansvar for nederlaget. Umiddelbart efter starten snappede atleterne på journalisterne: "Vi klarede os så godt de kunne, hvad er din forretning?". Udviklingen af ​​sport i landet begyndte ikke. Konklusionerne om, at de, der er ansvarlige for landsholdets fiasko ved vinterkampene, der er lavet for sig selv, kan bedømmes af, hvordan atleter presterer på sommerlege 2012 i London og ved Sochi-hjemmebane i 2014.

Populær af emne.