Hvordan Man Laver Et Akrobatisk Hjul

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Akrobatisk Hjul
Hvordan Man Laver Et Akrobatisk Hjul

Video: Hvordan Man Laver Et Akrobatisk Hjul

Video: Hvordan Man Laver Et Akrobatisk Hjul
Video: Turn: Flikflak, stiften, flikflakflikflak, hjul og araber. 2024, Kan
Anonim

Rytmisk gymnastik er en af de mest spektakulære sportsgrene. Ligeledes henledes opmærksomheden ofte på akrobater, der udfører de mest utænkelige figurer og øvelser, i cirkus. Nogle af dem kan du lære at gøre alene. For eksempel er det virkelig muligt at mestre algoritmen for handlinger til udførelse af et akrobatisk hjul derhjemme.

Hvordan man laver et akrobatisk hjul
Hvordan man laver et akrobatisk hjul

Er det nødvendigt

måtte

Instruktioner

Trin 1

Start med at varme dine muskler op. Udnyt ethvert sæt øvelser, som professionelle atleter tilbyder til dette. Start ikke træning uden dette trin, ellers vil du let skade dine muskler eller ledbånd, og du har brug for langvarig behandling.

Trin 2

Begynd at lære elementet ved først at vurdere dine håndstandsfærdigheder. For at gøre dette skal du først prøve at bare stå på dine hænder nær væggen i en sådan afstand, at du kan læne dig på den, hvis det er nødvendigt. Gør dette omhyggeligt, og hvis det er muligt, har nogen stå ved din side. Træn, indtil du kan holde dig oprejst uden yderligere support og hjælpere.

Trin 3

Forbered et blødt område til at mestre det akrobatiske element efter eget valg. Det er ønskeligt, at disse var elastiske måtter eller et objekt så tæt som muligt på dem i dets egenskaber. Stå overfor den improviserede træningsplads, og træk fremad, mens du løfter dit venstre ben i luften og sænker din højre hånd til gulvet.

Trin 4

Tag et skub med din højre fod og send din krop i luften. Samtidig skal du ikke medbringe dine ben og ikke stoppe; fremadgående bevægelse skal opretholdes. Placer din venstre hånd ved siden af din højre. Placer din venstre fod på gulvet, samtidig med at din højre når oprejst. Løft derefter din højre og venstre arm fra gulvet og læg din højre fod på gulvet.

Trin 5

Slib elementet, indtil du kan udføre det akrobatiske hjul ikke i etaper, men i ensartede bevægelser. Du bør ikke fjerne måtterne, selv når du har lært, hvordan du laver dette element - de er nødvendige af sikkerhedsmæssige årsager. Og inden hver træning skal du tage dig tid til at varme op. Efter intens træning er det ligeledes værd at tage et par minutter for at give musklerne en hvile, som der også er specielle øvelser for. I begyndelsen af rejsen skal du undgå for bratte bevægelser og være forberedt på, at du har brug for mere end en træning for at lære. Tag dig tid og ikke tvinge begivenheder, behandle din krop meget omhyggeligt.

Anbefalede: