Hvordan Man Lærer At Lave Et Hjul

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave Et Hjul
Hvordan Man Lærer At Lave Et Hjul

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Et Hjul

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Et Hjul
Video: Turn: Flikflak, stiften, flikflakflikflak, hjul og araber. 2024, Kan
Anonim

Hjulet er en af de mest effektive og samtidig ukomplicerede øvelser, som er tilgængelige for alle, der regelmæssigt træner eller bare overvåger deres fysiske form. Hjulet refererer til øvelser, som du kan lære at gøre på egen hånd, underlagt visse sikkerhedsforholdsregler og assistentens sikkerhed.

Hvordan man lærer at lave et hjul
Hvordan man lærer at lave et hjul

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du frigøre plads omkring dig. Selvfølgelig at lære at gøre hjulet lettere i et dedikeret træningsrum. Hvis det ikke er muligt at besøge en sådan hall, skal du rydde rummet så meget som muligt. Fjern møbler med skarpe hjørner og skjul opvasken. Husk sikkerhed. Hvis der ikke er så meget ledig plads, som du gerne vil, og du er bange for dine evner, så bed nogen om at forsikre dig under træningen.

Trin 2

Mange mennesker er mere komfortable med et hjul fra den ene side. For at lære at fremstille hjulet korrekt, bestemme hvilken vej, til højre eller til venstre, bliver det lettere for dig at udføre det.

Trin 3

Visualiser hele den klare rækkefølge af bevægelser under træningen. Du skal jævnt omfordele din kropsvægt over fire point under udførelsen af hjulet. Antag, at dit drejeben er tilbage, i dette tilfælde vil "rullende sekvens" være som følger: venstre ben - venstre arm - højre arm - højre ben. Hvis støttebenet er rigtigt, er det modsatte tilfældet.

Trin 4

Når du har visualiseret hele rækkefølgen af handlinger, skal du prøve at følge den. Lad assistenten først sikkerhedskopiere dig. Det kan være nødvendigt at du holder dine ben op, når de er op, indtil du selv kan lære at kontrollere dit tyngdepunkt.

Trin 5

Ideelt set, hvis du lærer at gøre hjulet langsomt, skal du dvæle på ethvert tidspunkt så længe som muligt, overføre kropsvægten glat til det næste drejepunkt og stå lige på dine fødder i slutningen af øvelsen. Når du lærer at lave et hjul, vil du sandsynligvis over tid blive forvirret, var det virkelig svært? Denne øvelse vil virke så naturlig og let for dig.

Anbefalede: