Hvordan Man Lærer At Lave Rulleskøjteløb

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave Rulleskøjteløb
Hvordan Man Lærer At Lave Rulleskøjteløb

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Rulleskøjteløb

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Rulleskøjteløb
Video: Soy Luna: Lær at stå på rulleskøjter #1 - Disney Channel Danmark 2023, December
Anonim

Der er flere og flere fans af rulleskøjter hver dag. Processen med skøjteløb på sådanne skøjter er behagelig og sund. Når du har lært at holde fast på rullerne, er det tid til at gå videre til at lære de enkleste tricks.

Hvordan man lærer at lave rulleskøjteløb
Hvordan man lærer at lave rulleskøjteløb

Instruktioner

Trin 1

For professionelle tricks er det bedst at tilmelde dig en erfaren træner. På kort tid lærer han dig forskellige metoder og stilarter for ridning, viser dig øvelser, der øger din udholdenhed og stabilitet. Men hvis det ikke er muligt at ansætte en træner, skal du begynde at lære på egen hånd.

Trin 2

For at komme i gang skal du lære de enkleste bevægelser, der udgør næsten alle tricks.

Trin 3

Den første øvelse er at køre baglæns. For at udføre denne bevægelse skal du prøve at bevæge dig, så valsernes tæer først bevæger sig ind og derefter åbner. Med disse drejninger bevæger du dig bagud. For at bremse fra denne position skal du dreje 180 grader.

Trin 4

Den anden øvelse drejer. Begynd at bevæge dig fremad, lad derefter det ene ben være lidt bagud, og drej det andet, det ene foran, og fortsæt med at bevæge dig fremad. For at gøre en omvendt drejning skal du udføre alle bevægelser på samme måde, men med det andet ben. Dette element vil være nyttigt, når det udfolder sig for rygbevægelse.

Trin 5

Den næste øvelse er en spiral. Udfør denne bevægelse på det ene ben, skiftevis drej strømpen til venstre og højre. Gør det langsomt, det er meget vigtigt først at lære at holde din balance.

Trin 6

Og en øvelse mere er et strejf. Denne teknik bruges i svære sving og bøjninger. Så med en venstre bøjning, gå fremad med din højre fod, mens du placerer den tættere på drejecentret, og flyt bare dit venstre ben lidt. For en højre drejning skal du gøre alt på samme måde, men samtidig sætte din venstre fod frem.

Trin 7

Når du har mestret disse grundlæggende bevægelser, kan du nemt komme med og udføre enkle tricks. Bare vær vedholdende, og snart vil du være i stand til at behage dine venner med interessante numre.

Trin 8

For mere komplekse tricks eller rulleskøjter, tilmeld dig en specialklub. Der vil erfarne instruktører lære dig de sværeste bevægelser. Derudover vil de gøre sig bekendt med de grundlæggende sikkerhedsregler for rulleskøjter.

Anbefalede: