Hvordan Man Lærer At Lave En Mavebølge

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave En Mavebølge
Hvordan Man Lærer At Lave En Mavebølge

Video: Hvordan Man Lærer At Lave En Mavebølge

Video: Hvordan Man Lærer At Lave En Mavebølge
Video: Lær at lave den perfekte vejrmølle 2023, December
Anonim

I mavedanskunsten optager bølger og ruller i maven et specielt sted, når danserens krop forbliver praktisk talt ubevægelig og kun glatte bølger ruller over hendes mave, som om de er helt uafhængige af hendes vilje. Denne teknik gør altid et stort indtryk på publikum, da det ikke kun ligner et spektakulært element i dansen, men også opfattes som noget meget komplekst og utilgængeligt for en almindelig person.

Hvordan man lærer at lave en mavebølge
Hvordan man lærer at lave en mavebølge

Instruktioner

Trin 1

Faktisk er det meget muligt at lære, hvordan man laver en mavebølge, selv for begyndere. Det vigtigste ved dette er at forstå mekanismen for denne teknik og den korrekte fordeling af opmærksomhed. Desuden er en lodret bølge, hvor musklerne ruller langs hele maven, fra top til bund og fra bund til top, lettere at mestre end en vandret tværgående.

Trin 2

En lodret bølge i maven skabes ved sekventiel spænding og afslapning af musklerne i under- og øvre mavemuskler. Derfor, for at lære at udføre det, skal du have en god fornemmelse for dine muskler og være i stand til frivilligt at anstrenge dem. Den generelle tone i musklerne er også af stor betydning. Det er umuligt at skabe en smuk bølge med utrænede, svage muskler. Derfor bliver du nødt til regelmæssigt at pumpe dine mavepinde for at mestre denne teknik.

Trin 3

For at mærke musklerne i din øvre og nedre mavemuskler skal du gøre følgende øvelse. Lig på gulvet, stræk dine arme langs din krop og ret dine ben. Løft derefter din overkrop uden at sidde helt oprejst. Vær opmærksom på, hvilke muskler der strammer sig ved denne bevægelse. Dette er din øvre abs. Sænk dig derefter ned på gulvet og løft dine ben lidt over gulvet. Du vil mærke spændinger i underlivet under navlen - dette er den nedre mavemasse.

Trin 4

Stå nu på dine fødder, ret, sænk armene langs din krop og prøv at stramme din øvre mavemasse med en bevidst indsats. Vær særlig opmærksom på at holde din nedre abs afslappet. Det er muligt, at første gang du ikke får succes. Vær ikke ked af det, fortsæt roligt dine forsøg. Spænd også skiftevis musklerne i den nedre presse. Dette fungerer normalt bedre.

Trin 5

Når du har fået din øvre og nedre abs til at trække sig sammen i din stående stilling, så prøv at kombinere deres bevægelse til en fælles bevægelse. Stram dine øvre mavemuskler - slapp af, stram dine nederste mavemuskler og slapp også af. Du får en bølge. Gentag denne handling i omvendt rækkefølge fra bund til top. Forsøg at sikre, at overgangen af spænding fra nedre presse til øvre presse og ryg går glat uden udtalt rystelse. Resultatet skal være en blød, flydende bølge, der ligner en enkelt bevægelse.

Anbefalede: