Hvordan Man Laver En Mavebølge

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Mavebølge
Hvordan Man Laver En Mavebølge

Video: Hvordan Man Laver En Mavebølge

Video: Hvordan Man Laver En Mavebølge
Video: Sådan laves det - Sukker 2024, April
Anonim

Orientalske danser er et symbol på kvindelighed, nåde og nåde. Når man ser på orientalske dansere, kan man se, hvor godt danseren styrer sin krop og udfører bevægelser, der ved første øjekast er utilgængelige for en almindelig person. En af sådanne spektakulære og smukke bevægelser er mavebølgen. Faktisk kan enhver kvinde lære at lave smuk rulning af mavemusklerne - dette kræver regelmæssig træning.

Hvordan man laver en mavebølge
Hvordan man laver en mavebølge

Instruktioner

Trin 1

For en smuk og korrekt abdominal bølge er det nødvendigt at have udviklede muskler i mellemgulvet, bækkenet såvel som skrå abdominale muskler. Derudover er du nødt til at lære at slappe af i alle mavemuskelgrupper for at opnå den ønskede effekt.

Trin 2

Kom i en behagelig position med dine fødder fra skulderbredde fra hinanden, og bøj knæene let. Løft brystet op og træk din mave så dybt som muligt. Hold din mave suget så meget ind som muligt, og slap derefter helt af med din mave, så den ligger lidt foran hele kroppen.

Trin 3

Gentag øvelsen for at stramme og slappe af dine mavemuskler flere gange om dagen. Hold ikke vejret, mens du udfører denne øvelse - træk vejret jævnt og gentag øvelsen flere gange. Glem ikke at arbejde dine mavemuskler, både øvre og nedre - dette vil også hjælpe med at udvikle dine mavemuskler.

Trin 4

Løft dine ben og torso skiftevis, mens du ligger på gulvet. Start med et lille antal elevatorer, og øg dem, når du udvikler dine mavemuskler.

Trin 5

Træn din membran - den spiller en vigtig rolle i en smuk rulle i maven. Træk vejret dybt og vær opmærksom på bevægelsen af mellemgulvet mellem navlen og brystkassen. Bøj dig fremad og prøv at trække membranen indad, og prøv derefter at sammentrække den rytmisk flere gange. Ved at udføre denne øvelse regelmæssigt, begynder du at føle og kontrollere musklerne i din membran.

Trin 6

Du skal også lære at isolere bækkenmusklerne fra mellemgulvet. På samme tid skal du trække i din membran og slappe af dine bækkenmuskler, derefter trække dine bækkenmuskler ind og slappe af mellemgulvet.

Trin 7

Efter opvarmning med denne øvelse, prøv at lave en mavebølge. For at gøre dette skal du konsekvent trække membranen ind, derefter musklerne i mellem- og underpressen og bækkenets muskler. Efter regelmæssig træning kan du nemt og hurtigt lave yndefulde maveruller.

Anbefalede: