Hvordan Laver Man Muskeltræning Derhjemme?

Hvordan Laver Man Muskeltræning Derhjemme?
Hvordan Laver Man Muskeltræning Derhjemme?

Video: Hvordan Laver Man Muskeltræning Derhjemme?

Video: Hvordan Laver Man Muskeltræning Derhjemme?
Video: 5 MIN INTENSIV MAVETRÆNING 2023, Marts
Anonim

At strække dine muskler hjælper din krop med at forblive tonet hele tiden. Strækøvelser kan udføres som en opvarmning inden mere seriøs træning. Det vigtigste er at observere foranstaltningen, fordi muskelspænding behandles i lang tid.

Hvordan laver man muskeltræning derhjemme?
Hvordan laver man muskeltræning derhjemme?

Strækker musklerne i nakken. Alle øvelser udføres i stående eller siddende stilling, hver 10 gentagelser. Først: læg dine hænder på bagsiden af dit hoved med fingrene sammen. Tryk på dit hoved for at bøje det så lavt som muligt til brystet. Flyt ikke dine skuldre, ikke rund ryggen. For det andet: læg din venstre hånd på bagsiden af dit hoved. Tryk på hovedet og ret din hage mod brystet. Drej den derefter til venstre, så hagen strækker sig mod venstre skulder. Gentag for højre side.

For det tredje: luk hænderne på panden og begynd at vippe hovedet tilbage. Skuldrene forbliver afslappede. Fjerde: Placer din venstre hånd på din pande, vip hovedet tilbage og derefter til din venstre skulder. Femte: Udfør hovedbøjninger til venstre og højre, og prøv at røre ved den tilsvarende skulder. Skulderen rejser sig ikke på samme tid. Sjette: Foretag cirkulære rotationer af hovedet til venstre og højre, og prøv at gøre med den største amplitude. Bevægelser skal være glatte.

Strækker musklerne i arme og skuldre. Gentag alle øvelser 10 gange. Forlæng først din venstre arm, tag den med din højre albue og træk den så tæt på din højre skulder som muligt. Gentag for den anden hånd. For det andet: læg dine hænder i låsen bag ryggen. Den ene hånds albue ser op og den anden ned. Tag din øvre albue så langt tilbage som muligt. Hvis det ikke virker med det samme, skal du strække hver arm efter tur. Løft albuen op og tryk på den med din anden hånd, og prøv at røre ved skulderbladet. For det tredje: sæt dig ned, luk dine hænder i låsen og læg dine håndflader på gulvet. Stræk din krop fremad, og lad dine hænder forblive på plads.

For at fremskynde dine fremskridt skal du finde en træningspartner, der kan hjælpe dig med svære øvelser.

Strækker mavemusklerne. I hver position, dvæle i 15 sekunder, gentag 5 gange. Først: læg dig på din mave og hæv dig på dine hænder, bøj ryggen. Mærk spændingen i dine skrå mavemuskler. Denne øvelse er også velegnet til rygmusklerne. For det andet: knæ ned. Bøj kroppen tilbage, hvil håndfladerne på gulvet. For det tredje: Udfør den klassiske broøvelse. Fra en tilbøjelig position, stige på dine håndflader og fødder, stræber med brystet og maven op.

Strækker musklerne i ryggen og lænden. Disse øvelser gentages et par gange, mens du holder slutpositionen i 15-30 sekunder. Først: læg dine fødder i hoftebredde fra hinanden, armene afslappede. Begynd at langsomt bøje ryggen og forsøge at nå gulvet. Kropsvægt er koncentreret i tæerne, ryggen er rund. Gå lige langsomt tilbage til startpositionen. For det andet: bøj din krop, hold ryggen lige. Ved slutningen skal du hvile dine hænder på dine skinner. For det tredje: prøv at presse brystet og maven mod lige ben, og læg dine arme rundt om dem.

For det fjerde: knæ ned, sænk derefter skinkerne ned til dine hæle. Stræk dine lige arme fremad og læg dem på gulvet med din pande i kontakt med gulvet. Denne øvelse strækker forsigtigt rygsøjlen, du kan forblive i denne position så længe du vil uden skade. Femte: sæt dig ned, stræk dine ben. Stræk armene op og læn dig mod dine ben, tryk din krop mod dem. Hænderne kan placeres på siderne af benene eller fanges af fødderne.

Med regelmæssig træning kan du foretage dramatiske ændringer på 1-2 måneder.

Strækker benmusklerne. Alle øvelser udføres 2-3 gange og holder slutpositionen i 30 sekunder. Først skal du gå ind i en løberposition inden du starter. Det ene knæ går frem, det andet ben er på tæerne bag, lige. Stræb med dit bækken til jorden. For det andet: startpositionen er den samme, men læg din bageste fod på gulvet. Placer dine hænder på siden af din forreste fod. Stræb med dit bækken til jorden. For det tredje: kroppens position er den samme, men nu ligger underarmene på siden af foden. Jo tættere de flyttes på foden, jo mere "åbner" bækkenet. Fjerde: sid med dine bøjede knæ fra hinanden og dine fødder forbundet. Tryk ned på knæene med dine hænder og træk dem ned på gulvet.

Populær af emne.