Hvordan Man Laver En Boksesæk Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Boksesæk Derhjemme
Hvordan Man Laver En Boksesæk Derhjemme
Video: Hvordan Man Laver En Boksesæk Derhjemme
Video: SÅDAN LAVER MAN SLIM! 2023, Februar
Anonim

Boksning hjælper med at holde sig i form, træne flere muskelgrupper på én gang samt udvikle og styrke hjertesystemet. Ved hjælp af boksning kan du let lindre stress, have det sjovt og konstant holde dine muskler i god form. Du behøver ikke gå i gymnastiksalen til regelmæssige træningsprogrammer - hvis du vil, kan du lave en hjemmelavet boksesæk, så du kan træne derhjemme når som helst.

Hvordan man laver en boksesæk derhjemme
Hvordan man laver en boksesæk derhjemme

Instruktioner

Trin 1

For at fremstille en boksesæk skal du bruge en cylindrisk gymnastiksæk, saks, tomme skraldeposer, polyurethanskummåtter, sand og gammelt uønsket tøj. Tasken skal være lavet af tæt og uigennemtrængeligt stof.

Trin 2

Sæt posen oprejst, og beklæd indersiden med ark tykt polyurethanskum. Læg en cirkel, der er skåret ud af det samme materiale i bunden af ​​posen, og skær også en anden cirkel ud, som du vil lukke den fremtidige pære med, når du har fyldt den. Hæld sand i en tæt affaldspose, og bind posen godt.

Trin 3

Mængden af ​​sand i posen, der kræves for at veje pæren, bestemmes individuelt. Om nødvendigt kan der tilsættes sand, hvilket øger pærens vægt senere. For styrke skal du pakke sandposen med et par plastikposer mere og binde.

Trin 4

Placer den klargjorte sandpose i bunden af ​​posen, og fyld den resterende plads med gammelt tøj og stykker af polyurethanskum. Fyld posen med stof så tæt som muligt for at fjerne hulrum og fald.

Trin 5

Efter at stoffet og PU-skummet er slået helt fast, skal du dække polstringen med en anden polstring, derefter lukkes posens øverste flap og strammes, så posen ikke løsnes eller åbnes. Hæng det på krogen og begynd at træne.

Trin 6

Posekrogen skal fastgøres til en hvilken som helst stolpe, der gør det muligt for posen at hænge frit oprejst, hvilket giver dig frihed til at ramme, men krogen må ikke fastgøres til loftet for at undgå strukturer, der kollapser.

Populær af emne.