Hvordan Rusland Spillede På EURO Championship

Hvordan Rusland Spillede På EURO Championship
Hvordan Rusland Spillede På EURO Championship

Video: Hvordan Rusland Spillede På EURO Championship

Video: Hvordan Rusland Spillede På EURO Championship
Video: RUSSIAN POLICE IN ACTION AGAINST ENGLAND FANS 2024, Kan
Anonim

Det russiske landshold ved EM levede ikke op til fansens forventninger, deres eget håb, og vigtigst af alt spillede de meget under deres evner. Mens eksperter, kommentatorer og fans diskuterede, hvilken modstander der er mere bekvem for russerne i slutspillet, blev det nationale fodboldhold elimineret på gruppespillet.

Hvordan Rusland spillede på EURO Championship
Hvordan Rusland spillede på EURO Championship

Det så ud til, at Rusland havde sikret sig vej til kvartfinalen, slået det tjekkiske landshold med en score på 4: 1 i god stil og spillet uafgjort med turneringsværterne, polakkerne. Der var trods alt en kamp med grækerne foran, som ingen tog alvorligt med et enkelt punkt. Ak, russiske fodboldspillere tog dem heller ikke alvorligt. For at komme ud af gruppen var det nok for dem at spille uafgjort. Selv et nederlag i tilfælde af uafgjort i en parallelkamp mellem Tjekkiet og Polen førte det russiske hold til kvartfinalen.

Ingen af dem skete. I første halvdel havde vores hold gode chancer for at tage føringen, men det fungerede ikke i den sidste fase af angrebet. Grækerne forsvarede hele deres hold og forsvarede deres mål. Problemet kom i sidste øjeblik af første halvdel af mødet. Forsvareren af det russiske landshold Sergey Ignashevich kastede uden held bolden til modstanderen med hovedet, og den græske midtbanespiller Georgios Karagounis sprang uden for hindring i feltet og skød porten til Vyacheslav Malafeev. I anden halvdel lagde grækerne sig ned med knogler i udkanten af deres mål. Russerne, der primært forsøger at bryde gennem centret, har ikke skabt noget, der er værd.

Til tider ved Euro 2012 viste det russiske landshold attraktiv fodbold, men i det mest afgørende øjeblik viste de ikke det vigtigste - deres kampkarakter. Alle taler om uheld - til fordel for de fattige, for der er sandhed - held til de stærkeste. Grækerne den aften viste en ægte sportskarakter, en vilje til at dø på banen og var stærkere i ånden. "Akademikerne" fra det russiske fodboldakademi videnskab kunne ikke klare dette.

Endnu en gang har fodbold vist, at den ikke spilles af spilleromkostningerne og ikke lønlisterne, som samlet set er højere for det russiske landshold end for rivalerne i gruppen. Mestring er intet uden karakter. For de fleste af spillerne i det første hold var dette på grund af deres alder den sidste store turnering. Nu skal du opbygge et nyt team.

Anbefalede: