Hvordan Algeriet Spillede På FIFA World Cup

Hvordan Algeriet Spillede På FIFA World Cup
Hvordan Algeriet Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Algeriet Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Algeriet Spillede På FIFA World Cup
Video: All Standings Table: FIFA World Cup Qatar 2022 Qualifiers on November 2021 | JunGSa Football 2023, December
Anonim

At komme ind i gruppespillet af mesterskabet i Brasilien er allerede blevet et værdigt resultat for de algeriske fodboldspillere. Derfor var dette afrikanske holds hovedopgave ved turneringen at vise anstændig fodbold af høj kvalitet.

Hvordan Algeriet spillede på FIFA World Cup 2014
Hvordan Algeriet spillede på FIFA World Cup 2014

Ved verdensmesterskabet i Brasilien kom Algeriets landshold ind i gruppe N. Afrikanernes rivaler var to europæiske hold - Rusland og Belgien samt Sydkoreas hold.

Algerierne spillede deres første kamp i gruppespillet med Belgiens hold. Første halvdel af kampen sluttede med en minimal fordel for algerierne (1 - 0). Imidlertid var afrikanske fodboldspillere ikke i stand til at opretholde fordelen. De tabte for belgierne 1 - 2.

I den anden kamp i gruppespillet viste Algeriet deres bedste præstation i turneringen. Allerede i første halvdel ramte tre ubesvarede mål porten til de sydkoreanske spillere. I anden halvdel af mødet scorede afrikanerne endnu et mål og kun indkasseret to. Resultatet af mødet var den effektive sejr i Algeriet 4 - 2.

For at komme videre fra gruppen til verdensmesterskabet i 2014, måtte spillerne i Algeriet ikke tabe for det russiske landshold. Afrikanerne har opnået dette resultat. En 1-1-score førte Algeriet fra andenpladsen i gruppe H til slutspillet.

I 1/8 finalen måtte spillerne i Algeriet spille med de fremtidige mestere i mesterskabet - det tyske hold. 90 minutter af mødet gik med tyskernes fordel, men publikum så ikke målene. Kun i overarbejde var Tyskland i stand til at skubbe det algeriske landshold (2 - 1).

At komme ind i slutspillet for de algeriske fodboldspillere var en rigtig triumf. Holdet var blandt de 16 stærkeste i turneringen. Algeriets spillere var det andet afrikanske hold i verdensmesterskabet i 2014, der nåede så langt (Nigeria var endnu en afrikaner i slutspillet). Mange tilskuere af verdensmesterskabet vil huske de algeriske fodboldspillers dedikation og deres ønske om at vinde.

Anbefalede: